Тв новини

Ето какво ще видим утре (27-ми юли) в „Една жена“

Пеями и хората му нахлуват в апартамента на престъпниците, но не намират Ариф и си тръгват. 
Хората на Азми му позвъняват и му съобщават, че са разкрити и повече не могат да останат в квартала, след което напускат. 
Джейда съобщава на останалите, че не са открили Ариф. 
Бахар забелязва през прозореца как хората на Азми напускат квартала. Единият тях я забелязва. 
Късно вечерта похитителите на Ариф го изхвърлят в гората пребит и в окаяно състояние. Навън е буря, а той намира сили и се изправя. 
Хатидже съобщава на Ширин за подозрителните мъже и отвличането на Ариф. 
На сутринта Ариф умира от студ в гората. Той успява да намери главния път и е спасен от един мъж. 
Бахар вижда, че Ариф се прибира и е зле. Веднага слиза при него и го моли да отидат в болница, но той отказва. Затваря вратата в лицето ѝ. 
Енвер разпитва Ариф дали отвличането му има общо със Сарп. Ариф потвърждава, но не е сигурен дали са врагове или хора на Сарп. 
Ариф се притеснява да не наранят Бахар и децата. 
Бахар е зле емоционално и се утешава в прегръдките на близките си. 
Сарп плаче и разказва на Пъръл, че Бахар и децата живеят в беднотия и нищета. Преди да се случи инцидентът с него не са имали много пари, но са живели добре. Обвинява се, че всичко е заради него. Пъръл го успокоява, че е нямало как да знае какво ще се случи и как ще се развият нещата. 
Нисан и Дорук чуват на улицата, че Ариф е бил пребит. Енвер опитва да ги заблуди, но те се качват при Ариф и се разплакват, виждайки насиненото лице на батко си. Дорук не спира да го целува, а Нисан го прегръща. 

Exit mobile version