Тв новини

Ето какво ще видим утре (27-ми юли) в „Добрият доктор“

Прочетете какво ще се случи в сезон 1 епизод 11 (27 юли) на американската медицинска драма „Добрият Доктор“, излъчваща се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV.
Д-р Гласман отива в апартамента на Лиа, за да търси Шон. След като той си тръгва, тя издърпва разтреперания и уплашен Шон изпод леглото си. Вместо на работа, Шон и Лиа предприемат спонтанно пътуване, докато д-р Мелендес и д-р Клеър Браун свикват с техния екип без д-р Джаред Калу. Гласман казва на Мелендес, че Шон има спешна ситуация в семейството си и няма да го има няколко дни, а лекарите са объркани защо Шон не им го е казал сам. Д-р Маркъс Андрюс запознава Мелендес и Клеър с новите си пациенти – близнаци, които се нуждаят от трансплантация на бъбрек.
Лиа позволява на Шон да шофира колата й, въпреки че той няма книжка. Лиа го учи как да управлява колата. По-късно колата се поврежда и двамата се приближават до бар, за да изчакат механик. Там Лиа кара Шон да изпие първата си текила и за нейна изненада и радост, на него му харесва и иска още! Лиа иска да го научи на още едно нещо – как правилно да приключи среща, преди да влязат в мотелската си стая. Лиа моли Шон да я целуне.
В болницата единият от съединените близнаци обаче иска операцията, а другият не. В разгара на решението как да продължат, Мелендес и съпругата му Джесика Престън, се карат. Проблемът между тях всъщност не е операцията, а фактът, че Джесика обяви, че не иска деца, докато Мелендес от все сърце иска да бъде баща. Той получава съвети от д-р Браун, която му казва, че е много по-трудно да намериш някого, когото да обичаш с цялото си сърце, което в крайна сметка тласка Мелендес обратно към съпругата му.
На следващата сутрин в мотела Лиа вижда Шон да излиза навън при изгрев слънце, с увиснала глава. Той е убеден, че тя няма да иска той да я целуне. Отговаря му, че никога няма да е щастлив, ако постоянно живее в страх. Той й благодари, че го заведе да прочисти главата си и разкрива, че е готов да разговаря с Гласман. Освен това Лиа разкрива, че пътуването я е вдъхновило – ще напусне работата си и ще се премести да помага в семейния магазин за автомобили в Пенсилвания. Разбит и шокиран, Шон избухва в ресторанта.
Преди да влезе в операция, д-р Браун набира смелост да се обърне към д-р Койл, лекарят, който я тормози сексуално и чието поведение доведе до уволнението на Калу. Браун заплашва Койл, че ще намери други жени, които да говорят срещу него, ако той не се опита да върне работата на Калу. Койл осъзнава, че Браун няма да се отдръпне. Д-р Андрюс се обажда на Калу, за да му каже, че Койл пое пълната отговорност, но той не може да бъде възстановен, защото „физическото нападение е линия, която не може да бъде пресечена“.
Мелендес е обезпокоен, че разделените близнаци все още не са се събудили, докато Шон се връща пеша и седи сам на автобусна спирка.