Тв новини

Ето какво ще видим утре (13-ти юли) в „Обещание“

Йозгюр, приятел на Емир, му се обажда и двамата се разбират да излязат като в старите времена. Рейхан е с него в колата и чува разговора им. 
Рейхан тръгва да излиза от колата и за малко не я блъска мотор, но Емир я задържа и спасява. 
Сюхейля забранява на Джемре да ходи в имението, защото Джавидан я използва. Пита дъщеря си как не вижда, че Емир не я иска в живота си. Джемре се противопоставя на майка си. 
Рейхан подписва договор с агенция, която ще я праща в различни къщи и постройки да чисти. В същото време на мъжа от агенцията му се обажда госпожа на име Невин. 
Кемал разпитва Нарин за семейството ѝ и тя си спомня как са убили баща ѝ с изстрел в главата пред нея, докато е била още дете. 
Рейхан е пратена да чисти в дома на госпожа Невин, която плаща добре. Джемре вижда как Рейхан излиза от агенцията и говори с работодателя си. 
Джавидан поднася на Нигяр огромен плик с пари. Нигяр ѝ обещава пълна дискретност. 
Нарин и Кемал се изгубват в гората и не могат да се върнат в лагера. Кемал се свързва, откъдето му пращат координатите, с помощта на които ще се приберат. Кемал дава якето си на Нарин, на която ѝ е студено. 
Кемал установява, че батерията му на телефона пада и иска този на Нарин. Тя, обаче, го е забравила. Накрая Нарин заспива на рамото му, а след това, без да се усети, се сгушва в него. 
Рейхан няма с какво да се прибере в имението и става късно. Емир не спира да гледа към прозореца и да се чуди къде е бившата му жена. Вижда я и се скрива, чудейки се къде е била досега. 
Емир си забравя телефона в дневната и заспива в стаята си. Рейхан вижда, че Суна звъни и му носи мобилния.
На следващия ден Рейхан известява Емир, че започва работа и предишната вечер се е прибрала късно, защото е била на събеседване. Ще се опита да не закъснява вечер. Емир я поздравява и си оттегля. 
Джемре вижда, че Рейхан излиза и решава да я проследи. 
Сефер за малко не хваща Нигяр в мазето, която се радва на парите си. 
Рейхан отива при Невин, а Джемре смята, че тя си има любовник. 
Още на вратата Невин се държи високомерно с Рейхан. Предупреждава я, че от първия ден закъснява. 
Нарин и Кемал най-накрая успяват да се върнат в лагера. 
Невин забранява на Рейхан да използва телефона си по време на работа. Взима ѝ го, а Рейхан желае да ѝ го върне, защото няма право да ѝ се бърка и да казва с кого да говори. Невин го изключва, виждайки, че Емир ѝ звъни. Заключава, че Емир ѝ съпруг, защото Рейхан, преди да влезе, слага на пръста халката си.