Тв новини

Ето какво ще видим утре (13-ти юли) в „Намери ме“

Мелек отива при Джевахир с молба Ситаре да започне като готвачка в цеца. Бахрийе не е съгласна с наложения нов ред от Джевахир и обмисля как да се отърве от Мелек и Ситаре. Мурат разбира, че Айля е действала зад гърба му, и решава да сложи край на всичко. С хитрост Бахрийе отново успява да внуши на Ситаре, че е неспособна, и певицата изпада в депресия. Елиф пленява цялото семейство с изпълнението си на цигулката, подарена й от Юсуф.
В следствие на големия интерес от стара на студентите, на Юсуф му хрумва да превърне книжарницата в кафе-библиотека. Мелек и Зейнеб коментират затрудненото положение на Юсуф, а Елиф дочува разговора им и се натъжава. Мурат стои трърдо зад решението си да изхранва семейството си без ничия помощ. 
Юсуф се допитва до Мелек за мнението й относно намерението му да обнови книжарницата. Възхитена от идеята, Мелек му предлага помощта си. Джевахир се опитва да се сближи със Ситаре като я обсипва с похвали за гозбите й. Селим се прибира вкъщи, но на прага получава силно главоболие и за малко не припада. Зейнеб е изключително разтревожена за съпруга си.

Exit mobile version