Тв новини

Ето какво ще видим утре (13-ти юли) в „Ирония на съдбата“

Простреляният е Керем. Мерал се хвърля върху бившото си гадже, но блондинът я взима и всички изчезват. Джемре настоява да извика линейка. Керем не й позволява. 
Якуп спира колата и настоява Мерал да слезе. Тя му казва, че не е с него заради парите, а защото го обича.
Демир се обяснява на Селим. Адвокатът настоява бъдещият му зет да вкара отново Керем в затвора.
Вели признава пред момиченцето, че е болен. След като си взима лекарствата се обажда в участъка, за да разбере дали има нещо ново.
Демир помага на Джемре да спаси Керем.
Вели дава инструкции на Галип как да предаде парите. Галип обещава на Зейнеп, че ще върне дъщеря им.
Още през 2008 г. година Кадир разкрива, че Вели се занимава с пренос на наркотици.
Състоянието на Керем е критично. Джемре го настанява във вилата си, а Демир води лекар да прегледа младежа. Джемре казва на годеника си, че Керем й е спасил живота.
Демир информира годеницата си, че Кадир следи баща й, защото Селим е адвокат на Вели. Джемре се ядосва и отива да говори със Селим.
Галип пристига на уговореното място сам. Идва куриер с мотор. Вели се обажда на Галип да предаде чантата на куриера. Той я предава и получава адреса, където е момичето.
Джемре вдига скандал на баща си. Селим й отговаря, че е толкова наивна, че не може да си представи откъде идват парите за живота, който в момента води. Джемре го пита на колко е оценил нейния живот.
Кадир предупреждава Зейнеп, че Вели няма да даде детето на Галип, защото го е предал. Вели се обажда на Зейнеп и й казва да хване такси и да чака ново обаждане с адреса, където се намира Айлин.
Демир се обажда на Белма, че вече няма кой да се съмнява в тях. През това време Керем е изчезнал. Джемре се връща и веднага тръгва да го търси.
Мерал се обажда на адвокатката и я пита как е Керем. Джемре не й отговаря и Мерал й предлага да й даде записа.
Кадир следи Зейнеп. Тя се качва в трамвая и слиза на указаната спирка, следвайки инструкциите на Вели.
Зейнеп признава на Кадир защо е заминала. Той я моли повече да не си тръгва.
Вели получава пристъп. Айлин го вижда паднал на земята да се тресе.
През 2008 г. година Кадир отказва да даде името на наркодилъра от участъка на шефа си. Среща се с Вели и му казва, че го е разкрил. Кадир пита партньора си защо го прави. Вели е притеснен, защото е оставил в залог семейството си. Докато Вели говори, започва да стреля по Кадир. Завързва се престрелка. Корумпираното ченге изчезва…