Тв новини

Ето какво ще видим утре (09-ти юли) в „Завинаги“

След като Фикрет признава пред Ипек съмненията си за това дали госпожа Есма е майка на Фарук, тя решава да направи ДНК тест.
Сюрея отива на гости на Юлфет, за да й благодари, че ги е приела. Юлфет е очарована от подаръка ѝ.
Ипек взима генетичен материал от спалнята на Фарук, за да направи теста.
Акиф казва на Фарук, че Халим е звънял на Фикрет. Фикрет носи документите на Халим, намира го убит. Фарук също пристига. Той отвежда Фикрет от местопрестъплението и двамата се скарват. Фикрет признава на брат си, че е син на Гарип. Фарук остава като гръмнат от новината. Фикрет му се извинява за глупостите, които му е наговорил. След което споменава, че е чул всичко от разговора между Юлфет и Есма. Фарук дава свобода на Фикрет да прави каквото си иска, но му забранява да говори с Есма по темата.
Гарип и Есма се карат заради Юлфет. Той се ядосва и си тръгва. Есма се разчувства, а Гарип се опитва да успокои любимата си.
Фарук споделя Акиф, че Халим е мъртъв. Настоява той да следи Фикрет. Фарук решава да се скрие за известно време и да обмисли ситуацията.
Есма съобщава на Гарип, че всяка стъпка на Юлфет е планирана. Забранява на любимия си да пуска лелята в дома си. Гарип вижда снимка на младата Есма с бебе в ръце…