Тв новини

Ето какво ще видим днес (31-ви юли) в „Намери ме“

Селим и Юсуф излизат навън, за да поговорят. Зейнеп дочува частта от разговора им, в която любимият й споделя на приятеля си за състоянието си. Целият свят се срива в краката й, след като разбира, че Селим няма да живее дълго, но решава да не казва на никого…
Съкрушена, Зейнеп се държи хладно със Селим, а той не доумява на какво се дължи отношението й. Мелек се среща с Яхия, за да обсъдят подробности относно бъдещото си бизнес начинание. След срещата им майката на Елиф веднага отива при Джевахир и обявява решението си да напусне цеха и да започне на чисто в Коджаели.
Селим припада в офиса, а колегите му се опитват да го свестят. Елиф е изключително разстроена от предстоящото заминаване и заявява, че не иска да се отделя от семейството си. Отива при Юсуф и го моли да убеди Мелек да не приема предложението на Яхия. Благодарение на находчивостта на Селим, шефът му успява да договори важен бизнес проект.
Зейнеп упреква мъжа си, че е скрил от нея за болестта си. Селим се разплаква и моли Зейнеп само да не казва нищо на семейството, за да не ги тревожат. Тя изпада в нервна криза, след като вижда снимката му от скенера, и не сдържа сълзите си. Селим се опитва да успокои съпругата си, но безуспешно.