Тв новини

Ето какво ще видим днес (31-ви юли) в „Добрият доктор“

Прочетете какво ще се случи в сезон 1 епизод 15 (31 юли) на американската медицинска драма „Добрият Доктор“, излъчваща се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV.
Тийнейджърка преминава през рискована операция за имплантиране на гръдната кост, за да може да живее нормален живот, без да се стои затворена в четирите стени на дома си, неспособна да има контакт с външния свят заради крехкото си състояние. Първоначално младо момче отхвърля идеята да й е трансплантиран черния дроб на осъден убиец, но без него има ден да живее. Бивш 15-годишен лекар-ветеран, който се връща, Алекс Парк, е скептичен към мотивите на осъдения, Борис. Алегра разговаря с д-р Андрюс за млад богат донор, Айдан Култър, но Андрюс казва, че да се замесят с него може да даде на хората грешна представа, че тя е използвала сексуални услуги за привличане на дарения. При набиране на средства Джаред казва на Клеър, че я е обичал и е мислил, че един ден тя ще го обича, но е осъзнал, че не е вярно, оставяйки статуса на връзката им неизвестен.
Шон присъства на гала в нов смокинг, който му струва над 2000 долара, но всички казват, че изглежда като милион долара! Д-р Калу и д-р Браун обявяват публично връзката си и присъстват заедно на галата. Междувременно Шон стои неудобно в ъгъла с пластмасовия си скалпел. Джесика Престън гледа, докато Мелендес е с някой друг, а д-р Гласман я спасява от неудобната ситуация, танцувайки.
Шон бяга и поглежда към Спирит, който се мотае с приятелите си и ги прегръща от болничното си легло. В същото време Калу чува песента, на която двамата с Браун са се целували, но не си спомня. Той я оставя насред дансинга и й казва, че тя никога няма да го обича, както той я обича.
Шон се връща на галата и започва да се смесва с колегите лекари, а д-р Андрюс идва на помощ, за да му помогне да продължи с разговорите.