Тв новини

Ето какво ще видим днес (30-ти юли) в „Обещание“

Нигяр нарочно слага голямо количество сол в кафето на Джавидан. Доволна е да види изражението на злодейката, след като отпива. 
Джавидан съобщава, че преди да поискат ръката на Рейхан, иска Емир и Рейхан да обещаят нещо. Тя вади предбрачния договор-капан и иска Рейхан да го подпише. Всички са възмутени, а Емир отново избухва срещу майка си. Тя изтъква, че иска да го предпази, защото не знае какво ще се случи в бъдеще. Рейхан заявява, че няма проблем да го подпише и го прави. 
Нарин заявява на Йонджа, че знае какви подли игри играе зад гърба им. Припомня ѝ, че Кемал е женен и да не се надява, защото е неин мъж. Кемал се появява, но не успява да чуе.
Джавидан подава договора на Емир, за да го подпише и той. Емир къса документа и го хвърля в краката на майка си. 
Емир иска ръката на Рейхан от дойка си. Хатидже дава благословията си. Тя слага халките и реже червената лента. Разбират се да подготвят сватбата до уикенда.

Емир отвежда Рейхан с колата и ѝ подготвя изненада – пищна заря.

Емир се прибира и тръгва да иска сметка от майка си, но не я намира.

Суна моли Таджъ да ѝ помогне да избяга и да ѝ намери място, където да се настани за няколко дни.

Емир и Рейхан посещават Суна и той обяснява на сестра си, че е бил принуден да крие за Хикмет от нея заради здравето ѝ.

Нарин, Оя и Рейхан преглеждат списания, за да изберат сватбена рокля и мястото, на което ще се състои церемонията.

Йонджа издебва, когато Нарин и Кемал са в дома на Тархун, и сваля камерата от стаята им. Йонджа напуска къщата на Кемал.

Йонджа пуска записа и чува как Кемал пита себе си как ще живее, когато Нарин напусне дома му. Йонджа е съкрушена, че Кемал наистина се е влюбил в Нарин. Тя предава флашката от камерата на Талаз.

Когато Талаз опитва да отвори видеото от флашката, вижда, че дава грешка и е празна. Заканва се да отмъсти на Йонджа.

Нарин търси в интернет 5 причини, които показват, че жената ревнува. Докато тя си вдига телефона, Кемал вижда сайта и се подсмихва.

Емир събира близките си и им съобщава, че ще забрави за снощната неприятна ситуация с предбрачния договор. Джавидан е доволна, но усмивката ѝ се смразява, когато Емир заявява, че отсега нататък Рейхан е новата господарка на имението и тя ще следи за реда в него. Ще се слуша нейния глас и заповеди. На Джавидан казва, че ѝ е нужна почивка.

Кемал е сигурен, че и Нарин изпитва нещо към него.