Тв новини

Ето какво ще видим днес (30-ти юли) в „Една жена“

Йелиз настига Бахар и опитва да я върне, но Бахар не я слуша.
Йелиз търси Ариф за помощ, но Юсуф я гони, предупреждавайки я да остави сина му намира.
Йелиз все пак отива и звъни на вратата на Ариф. Разказва му какво е споделила с Бахар за Ширин и Сарп. Ариф не иска да слуша и затваря. 
Хатидже взима част от парите, които ѝ е дал Сарп. Заблуждава Енвер, че отива в банката, за да изтегли компенсацията от последната си работа. 
Ширин открива скривалището и взима останалата част от парите. Скрива ги в стаята си зад леглото. Преди това пуска мухата на Енвер относно компенсацията. 
Хатидже си прибира и вижда, че съдът е разместен. Решава да се качи, но Бахар звъни на вратата. Бахар се държи спокойно и иска да говори с Ширин.

Бахар вика Ширин, за да ѝ разкаже всичко. Ширин скалъпва поредната лъжа, но Бахар заявява, че не ѝ вярва. Бахар се вбесява, а Ширин тича и се заключва в стаята си.

Бахар е бясна и чупи стъклото на стаята на Ширин. Ширин започва да крещи на сестра си, че е душевно болна. Ширин отново заявява, че не знае къде се намира Сарп.

Ширин се измъква и казва, че отива да се види със своя любим Суат. Бахар отвръща, че и тя отива с нея, за да се запознае със Суат.

Джейда научава от Йелиз, че Жале е разказала на Бахар за уволнението. Тя не чака Йелиз да се доизкаже и затваря телефона. Бясна, отива в болницата, взема мастило, и полива палтото на Жале. Джейда се измъква, а на входа на болницата Жале я моли за извинение. Двете влизат отново в кабинета на Жале и тя ѝ разказва за недоразумението с играчката на Дорук. Джейда обещава да си помисли дали ще се върне, след което набързо напуска кабинета, докато Жале не е видяла изцапаните с мастило дрехи. Жале обаче забелязва мръсните ѝ ръце и се досеща, че е била тя. Жале предупреждава Джейда, че вече не иска да я вижда през живота си.

Ширин и Бахар пристигат пред дома на Суат, но охраната не допуска Бахар да влезе.