Тв новини

Ето какво ще видим днес (30-ти юли) в „Добрият доктор“

Прочетете какво ще се случи в сезон 1 епизод 14 (30 юли) на американската медицинска драма „Добрият Доктор“, излъчваща се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV.
Четиримата лекари, включително новият д-р Морган Резник, се състезават чий екип ще излекува първо своите пациенти; Резник и Браун с Мелендес, Шон и Калу с Лим. Мърфи и Калу се сблъскват с пациент с дисперсия на пола, Куин, което води до търкания, когато Мърфи твърди, че пол и джендър са едно и също. Мърфи и Калу определят, че Куин има рак на тестисите заедно с крехки кости, причинени от блокери на пубертета. 
Браун и Резник преглеждат пациент от мъжки пол, учител по история, който разкрива, че има болки в стомаха и че е бил болен от редица малки настинки и вируси през последните няколко седмици, казвайки на лекарите, че е приемал няколко различни лекарства. Учителят също така казва на лекарите, че има двама близнаци у дома и е самотен татко. 
Ултразвук разкрива, че апендиксът на пациента се е спукал, но той иска да намери някой, който да се грижи за децата му, преди да влезе в операционната. Д-р Андрюс и Барнс се срещат със специалист по плодородие, тъй като имат проблеми със зачеването.
Докато операциите на двата екипа са успешни, дамите на д-р Мелендес взимат наградата за най-добро изследване на пациентите.