Тв новини

Ето какво ще видим днес (29-ти юли) в „Ирония на съдбата“

Вели се среща със Зейнеп и иска тя да оттегли всички жалби, които има срещу него, и да напусне Кадир. В замяна на това Кадир ще получи майка си. Зейнеп си тръгва от срещата. Тя е съгласна за първото условие, но не дава отговор дали ще изпълни второто.

Кадир иска информация от Якуп. Решава да изгори парите. Якуп и Джемил онемяват от ужас.
Кадир отива в офиса на дясната ръка на Джанзис. Влиза при боса и му води двамата обирджии, като му казва, че Вели е инициаторът. Кадир иска адреса на Вели.
Асие упреква Вели, че я е излъгал за сина й. Той й казва, че наистина познава сина й – Юсуф, като дори са били приятели, но после го е намразил.
Зейнеп отива в болницата при Селим. Показва му снимката на първата му жена и Джемре. Пита адвоката къде е Асие Караджа. Селим отговаря, че наистина нищо не знае и няма представа къде е Асие.
Белма е при лекаря, който е изродил Джемре, и го изнудва, за да научи истината за първата съпруга на Селим.
Зейнеп вижда, че Джемре идва и си тръгва от стаята на Селим. Адвокатът казва на дъщеря си, че трябва да се обади по телефона. Джемре пита Зейнеп защо я лъже. Жената отговаря, че двете има за какво да си говорят.
Селим се обажда на Вели и го пита защо Зейнеп издирва Асие Караджа. 
Гьоркю отива при Вели с намерение да го убие. Докато двамата се разправят, идва Кадир. Полицаят удря шамар на Вели и го арестува. Адем наблюдава как извеждат шефа му от жилището.

Зейнеп споделя с Джемре, че често се вижда с Вели. Обяснява, че иска да намери майката на Кадир и я моли за помощ. 
Керем си търси работа като автомонтьор в малък сервиз. Собственикът го наема.
Демир наема Якуп, за да успее да вкара Керем в затвора. 
Кадир затваря Вели в един склад. Пита го дали има общо с атентата. Вели се кълне, че не е убивал семейството му. Кадир иска адреса на Джанзис. Вели му обещава, че ще му даде адрес на човек, който е пострадал от боса. Съобщава на Кадир, че истинското му име е Юсуф. Той е шокиран от наученото.
Кадир се обажда на шефа си и му съобщава, че е заловил Вели. Хайдар го моли да доведе мафиота в участъка и да не прави по-големи глупости. Вели разказва на Кадир как е открил майка му. Мафиотът отказва да съобщи къде е Асие. Кадир започва да го бие. Адем се намесва. Отговаря на Кадир, че е тук, за да не стане той убиец. Адем настоява Кадир да предаде Вели в полицията и обещава и той да се предаде.
Джемре обещава да помогне на приятелката си. Зейнеп й казва, че любовта никога няма да отмине, но жертвата си струва.
Кадир води Вели в участъка. Хайдар казва на Кадир, че се връща в полицията с достойнство. Кадир споделя, че не е успял да научи къде се намира майка му.
Прокурорът се разпорежда на Хайдар да освободят Вели, защото Зейнеп е оттеглила жалбата срещу него. Кадир недоволства. Хайдар информира, че някой друг е поел вината за нападението в болницата. Вели дава адреса, на който се намира Асие, на Кадир, но Хайдар прибира листчето.
Зейнеп моли Серпил да заведе Айлин за няколко часа в дома на Кадир.
Хайдар дава три часа на Адалъ, за да намери нещо срещу Вели.
Кадир отива при Зейнеп. Пита я защо го е направила. Тя обещава, че някой ден ще разбере причината. Зейнеп казва на Кадир, че цената е била висока, но всичко вече е свършило. Полицаят отговаря, че това е станало по нейна вина, след което си тръгва.