Тв новини

Ето какво ще видим днес (21-ви юли) в „Обещание“

Рейхан вижда посърналите лица на Мелике, Нигяр и Сефер и иска да знае какво се е случило. Нигяр ѝ съобщава, че Емир е попаднал в пътен инцидент с мотора си. На Рейхан ѝ прилошава, е Мелике я успокоява, че не е сигурно. 
Рейхан се затваря в стаята и плаче безутешно. Изведнъж се обръща и вижда Емир. Усмихва се и го прегръща. Емир я успокоява, че е добре. Дал е мотоциклета си на Тарък, който също е добре. Рейхан му признава, че много се е уплашила и е щяла да полудее. Емир отвръща, че е бил сигурен, че тя няма да може да живее, ако не гледа очите му. 
Емир казва на Рейхан, че не знае защо е искала да се разведе с него, но е сигурен, че все още го обича. Какво и да прави, вече няма да я изостави. Пита я дали иска си дадат още един шанс. Рейхан заявява, че е била притеснена и не я е разбрал правилно. Емир ѝ казва, че не може да лъже. Иска вече да му признае истината. Рейхан излиза от стаята. 
Емир вижда Рейхан на двора и я пита дали мисли за него.

Зейнеп споделя с Рейхан, че би ѝ се искало да ходят двете заедно на училище. Рейхан намеква, че някой ден може би ще се случи. Момичето споменава, че е чула Емир да говори с лекаря на Хикмет и са променени лекарствата му.

Талаз нарежда на Джемре да му измие краката. Отначало Джемре се дърпа, но Талаз я принуждава със заплахи. Изведнъж злодейката започва да се смее и казва на Талаз, че краката му са като на жена.

Рейхан отива в стаята на Емир и иска да види новата рецепта за лекарствата на Хикмет. Емир е зад нея и я омайва с думи.

Талаз е бесен и излива всичката вода върху Джемре. Опитва да я уязви и подразни относно Емир и Рейхан.

Емир споделя с Рейхан, че е голяма загуба, че всяка нощ спи в тази стая без нея. Нигяр ги прекъсва.

Емир вижда, че Зейнеп носи табла с храна и яде в стаята. От нея научава, че Рейхан изобщо не се храни в конака. Емир я моли да му разкаже всичко, което знае.

Емир отива при Джавидан я пита какво е казала на Рейхан, за да не иска да се храни в тази къща. Предупреждава я, че ако продължава да се занимава със Зейнеп и Рейхан, ще се разправя с него. Емир вика Рейхан и заявява пред нея и Джавидан, че отсега нататък всички ще се хранят на една маса. Джавидан се съгласява.

Рейхан влиза в стаята и вижда красиво украсена маса с вечеря. Там я чака Емир, който дърпа стола и я кани да седне. Джавидан ги наблюдава отвън и звъни на Талаз, поръчвайки му задача.

Рейхан получава съобщение от Джемре с линк към видеото, в което Емир „убива“ човек и съобщение да на се възползва от отсъствието ѝ да не се доближава до Емир. Рейхан напуска стаята, без да даде обяснение на любимия си.

На сутринта Рейхан се събужда и намира роза на леглото си.

Съдията решава Масал да остане при дядо ѝ до датата на делото за попечителство.

Рейхан заглежда видеото и забелязва, че сянката не е на Емир. Пита се дали записа е измама. Тя звъни на Джемре, но телефонът ѝ е изключен.