Тв новини

Ето какво ще видим днес (21-ви юли) в „Една жена“

Джейда намеква пред Жале, че вече никой не иска да ѝ даде работа. Енвер не знае за отказа на Жале и упреква хората, които имат предразсъдъци. 
Ширин се наконтва и излиза. 
Настрана Жале казва на Джейда, че трябва да дойде при нея някой път и двете да си поговорят. Не обещава, че ще я вземе на работа, но иска да говорят. 
Бахар приспива децата и излиза при останалите. Нисан става след нея и се оплаква, че не може да заспи. Казва ѝ, че има да ѝ казва нещо важно. Енвер се намесва и изяснява, че всички трябва да ѝ споделят нещо съществено. 
Докато останалите опитват да разкажат на Бахар истината за Сарп, самият Сарп се появява в квартала и сваля халката си. Близките на Бахар не успяват да ѝ кажат, защото се звъни на вратата. Тя отваря и вижда пред себе си Сарп. Двамата се прегръщат и се разплакват. 
Останалите се втурват и ги виждат. Те ги оставят насаме и отиват в апартамента на Джейда. В същото време по стълбите се качва Ариф и ги вижда. Решава да се оттегли, а на вратата вижда Ширин. Хваща я и я извежда насила. Ширин опитва да му обясни, че Нисан и Дорук са я повикали, но той не вярва и казва, че е сигурен, че е дошла, защото Сарп е при Бахар. Ширин не може да повярва, че сестра ѝ и Сарп са се видели. Опитва да убеди Ариф, че може да отдалечи Сарп от Бахар. Ариф я качва насила в такси и я отпраща.