Тв новини

Ето какво ще видим днес (20-ти юли) в „Ирония на съдбата“

Вели се обажда на Зейнеп, че се чувства като баща на Айлин. Признава си, че не може да стои далеч от нея. Зейнеп съобщава на дъщеря си за смъртта на Галип.

Джемре се обажда на Мерал и й казва, че парите са готови. Определя й среща и иска записа.
Демир обвинява Белма, че се е разпоредила да убият Джемре. Тя отказва да отмени своята заповед и настоява Демир да поеме своята част от парите, които трябват, за да платят на убийците.
Керем и Кадир притискат Мерал да им даде записа, но момичето иска прошка от Керем за това, което ще направи. На флашката обаче има друг запис с лицето и гласа на Вели. Мафиотът казва на Кадир, че майка му знае, че той е мъртъв. Вели отново поставя полицая пред избор. Съобщава му къде е майка му, но ако отиде при нея, ще загуби Зейнеп. Вели заявява на Керем, че е хванал и неговата майка. Отново поставя Керем пред избор – отвлякъл е и Джемре. Вели освобождава Мерал.
Керем отива да търси майка си на адреса, който му казва Вели, но там открива Джемре.
Кадир намира Зейнеп и Айлин живи и здрави.
Вели се свързва с Керем. Показва му, че е задържал майка му и го заплашва, че ще я убие. Керем е готов на всичко само и само да спаси майка му. Серпил се прощава със сина си. Вели получава криза и възлага на Демир да убие майката на Керем. Адвокатът стреля. Вели чува изстрела и се оправдава, че Керем сам е поискал смъртта на майка си.
Зейнеп информира Кадир, че Вели е убил майката на Керем. Полицаят не може да повярва. Обещава на приятеля си, че ще намерят майка му. В това време пред къщата на Зейнеп се появява Серпил. Керем я прегръща.
Вели си мисли, че майката на Керем е мъртва. Демир си признава, че е щял да убие жената, но Мерал го е спряла.
В момента, в който Демир е готов да натисне спусъка, в помещението влиза Мерал. Кара адвоката да хвърли оръжието и извежда Серпил. 
Керем благодари на Мерал.
Вели предупреждава Демир, че Мерал ще започне да го изнудва. Мерал заявява, че и тя е била поставена пред избор от Вели.
Мерал моли Серпил да пази тайната. Майката на Керем й обещава да го направи.
Джемре си тръгва от къщата. Керем се опитва да й обясни за Мерал.
Зейнеп се среща със Селим в едно кафене. Казва на адвоката, че е съгласна да работи за него. Вели също е кафенето и чува техния разговор.
Зейнеп съобщава на Кадир, че е приела работата, за да открие майка му. Кадир моли Зейнеп да не си тръгва и да остане при него. Тя приема.
Селим казва на Вели, че сега имат възможност да си върната откраднатите пари от Галип.

Вели вижда Айлин и я поздравява. Зейнеп не й дава да се види с мафиота. Вели й обещава, че от днес нататък никой няма да докосне момичето. Той има ново предложение към нея.
Керем чака Демир в паркинга на кантората. Казва му, че ако му се предостави възможност ще го убие. Керем пита Мерал дали адвокатът е човекът, който е щял да убие майка му. Тя отрича отново.

Exit mobile version