Тв новини

Ето какво ще видим днес (20-ти юли) в „Една жена“

Хатидже и Енвер издебват спящата Ширин и взимат телефона ѝ с цел да изтрият снимките. Не успяват да отключат мобилното устройство, Енвер взима една тухла и го чупи. След което го слага под вода. Ширин ги изненадва и иска да знае какво правят. Вижда смартфона и ги пита защо са го счупили. Хатидже обяснява, че са искали да премахнат срамните снимки. Ширин е сигурна, че са я върнали у дома, за да изтрият снимките. Енвер потвърждава, че е така. Ширин заявява, че не би ги пратила на Бахар и вече ги е изтрила. Направила ги е, за да раздели Сарп и Пъръл и че между нея и Сарп не се е случило нищо, двамата са сключили сделка. Енвер не иска да я слуша и се оттегля. Ширин заплашва, че ще напусне дома им и никога повече няма да видят лицето ѝ. Енвер отвръща, че наистина ще се радва, ако направи това, тъкмо Бахар и децата ще дойдат. Ширин се вбесява и се заканва, че никога няма да си отиде от този дом. 
Нисан се разплаква неистово и казва на Ариф, че иска баща си. Ариф гушва момичето. 
Ширин се хвали пред Енвер и Хатидже, че си е купила нов телефон. Енвер казва на дъщеря си, че има пари, благодарение на отвратителния Суат. Ширин най-нагло отговаря, че не Суат ѝ е счупил мобилния, за да купува с негови средства. Енвер и Хатидже узнават, че тя е похарчила от техните спестявания. Ширин връща на Хатидже кредитната карта, а тя я пита как е могла да направи нещо подобно, при положение, че знае, че е била уволнена. 
Бахар не може да продължава така и връща годежния пръстен на Ариф. Той си тръгва разплакан. Бахар споделя с приятелките си, че с Ариф са се разделили заради децата, които са тъжни. Тя се надява Ариф да си намеря някоя, която ще го направи истински щастлив. 
Нисан се прибира и Бахар я успокоява, че вече с Дорук не трябва да са тъжни, защото с Ариф ще останат само приятели. Двете се сгушват една в друга. Нисан иска да говори с леля си Ширин и Бахар ѝ звъни. Кани я на вечеря у дома. Ширин отвръща, че ще опита да дойде, но не обещава, тъй като ще вечеря с приятел. Хатидже и Енвер се споглеждат. 
Ариф е тъжен и връща пръстена на майка си в кутията.