Тв новини

Ето какво ще видим днес (17-ти юли) в „Ирония на съдбата“

Хайдар отива при Селим и го обвинява, че е знаел за нападението над болницата. Шефът на полицията заплашва адвоката, че ще му пръсне мозъка, ако разбере, че има пръст в тази работа. Хайдар вади пистолета и стреля в същата врата, която беше счупена от Кадир.
Майката на Керем гледа Айлин и се запознава с Джемре. Жената започва да прави кекс и така привлича момичето на своя страна.
Хайдар заплашва хората си, че ще ги уволни, ако не открият кой е къртицата в отдела. Кадир казва на шефа си, че ще намери Вели и ще го накара да си плати.
Селим предлага работа на Зейнеп. Иска да оглави финансовия отдел на фирмата. Освен това адвокатът е подготвил жалба срещу Вели.
Вели се обажда на Кадир. Мафиотът се опитва да го накара да мисли, че майка му не го е обичала.

Джемре иска да разкара Демир от живота си. Той шантажира чрез записа и я заплашва, че ако тя се разприказва, ще убият Селим.
Зейнеп е решила да приеме предложението на адвоката. Кадир първоначално не е съгласен, но тя го убеждава в правотата си.
Демир се обажда на Вели, че Джемре знае за записа и че скоро ще го вземе. Мафиотът е хванал Якуп и Мерал и ги тормози. Вели уверява адвоката си, че Джемре няма да получи записа.

Вели предлага на Мерал да избира между живота на Керем и парите на Джемре. Мерал предлага на Вели трети вариант – да си прибере парите и да убие Джемре.
Джемре кара мащехата си да се разведе с баща й. Белма отказва да го направи заради богатството на Селим.
Кадир намира къща за Зейнеп и Айлин.
Керем уверява Джемре да не мисли за мащехата си и Демир, защото не заслужават. Тя споделя с него мечтите си.
Зейнеп е притеснена как ще обясни на Айлин, че Галип е мъртъв.
Джемре предлага на Керем да му помогне финансово, за да реализира мечтата си. Той отказва да приеме парите. Тогава Джемре обещава да помогне на майка му с правна помощ, за да се разведе с баща му.
Вели тайно ги наблюдава и се ядосва, че четиримата живеят като едно семейство. Кани се да ги постави на изпитание, ако искат да бъдат добро семейство.
Серпил поддържа връзката на Керем и Джемре.
Кадир моли новата полицайка да започне разследване срещу Адем, защото си мисли, че той е къртицата. Мелтем казва на Адем какво иска от нея Кадир.