Тв новини

Ето какво ще видим днес (15-ти юли) в „Една жена“

Пъръл се връща с близнаците при Сарп. Сарп иска да знае защо е напуснала през нощта езерната къща. Пъръл не иска да говори и заявява, че е уморена и ще полегне. 
Йелиз пита Енвер и Хатидже кога ще съобщят на Бахар, че Сарп е жив. Хатидже отвръща, че още тази вечер, след като заспят децата. 
Ариф се появява и казва на Йелиз, че отива в болницата при Бахар. Тя го известява, че довечера ще бъде съобщено на Бахар, че съпругът ѝ е жив. Ариф се чуди защо бързат. Йелиз засяга Ариф, като го пита как не го е срам да иска ръката на Бахар, докато мъжът ѝ е жив. Ариф влиза при Хатидже и Енвер и иска да знае дали наистина мислят, че е опортюнист. Обяснява им, че Бахар му е споделила сама, че дори и Сарп да е бил жив, е нямало да се върне при него. 
Ариф пристига в болницата, а Бахар го посреща с усмихва на лице. Джейда го пита защо е дошъл толкова рано. Ариф казва на Бахар, че е нямало нужда да се гримира, защото е красива всякак. 
Енвер отива да вземе децата от училище. Те нямат търпение майка им да се прибере у дома здрава. Енвер уверява Нисан, че днес Бахар ще научи, че Сарп не е мъртъв. 
Всички посрещат Бахар на вратата. Тя е щастлива, че е здрава и в прегръдките на любимите хора. Бахар показва на Нисан, че вече няма синини по тялото. 
Нисан казва на Бахар, че иска да ѝ сподели нещо. Прошепва на ухото ѝ, че ще ѝ каже, когато Дорук заспи. Бахар също отвръща, че има нещо да ѝ казва, но ще го направи след като Дорук заспи. 

Exit mobile version