Тв новини

Ето какво ще видим днес (14-ти август) в „Ирония на съдбата“

Иван иска Джанзис да му направи бомба.
Кадир заявява, че не иска никой да плаче на погребението на Четин и никой да не плаче и на неговото погребение. Хайдар казва на Адалъ, че вече не му се сърди, защото е добър полицай и му дава отпечатъците на руснаците. Кадир научава, че част от тези хора са свързани с определени инциденти.
Джемре информира, че скоро ще намери доказателства, че Зейнеп е невинна. Преместват арестуваната в друга килия, в която има една жена.
Кадир посещава Зейнеп и вижда, че тази жена е рускиня. Обещава на Зейнеп да я прехвърлят в неговия участък.
Кадир настоява пред началника на икономическа полиция да прехвърли Зейнеп. Предупреждава да пази Зейнеп като очите си. Началникът отказва.
Белма се ядосва, че Селим не й е оставил пари. Демир се чуди какво да прави с нея. Предлага й да изнудят Джемре за сметка на свободата на Зейнеп.
Мерал се опитва да се освободи. В това време Якуп се прибира, носейки храна. Тя иска да отиде до тоалетна. Якуп я развързва и тя го удря с едно желязо. Слиза в багажното и се обажда по телефона на Керем. Складът е заключен и тя не може да излезе. Якуп я причаква и я удря с желязото. Тя пада.
Иван носи експлозивите на Джанзис. Старецът му казва повече да не идва в магазина, защото всички ще разкрият самоличността му.
Кадир си определя среща с Вели.
Керем отива в гаража, където се намират Якуп и Мерал, но не открива никого.  Якуп се опитва да блъсне с колата си младежа, но не успява.  Блондинът обръща, но Керем хвърля едно желязо по колата.
Кадир казва на Вели, че иска да сключат сделка. Предлага да му даде много ценна информация, срещу доказателство за невинността на Зейнеп. Адълъ му признава, че знае кой е лидерът на групата, която е избила семейството на Вели и това е Иван. Вели обещава да помогне на Зейнеп, но казва на Кадир, че иска да хване този убиец и да му извади собственоръчно очите. 
Зейнеп чете дневника на майка си и завещанието на баща си. Демир й се обажда, за да изкаже съболезнованията си. Оправдава се, че е правил всичко по заповед на Селим. Той предлага да й помогне, срещу част от парите на Селим.
Зейнеп съобщава на съкилийничката си, че ако се опита да я убие, ще й се случи нещо.
Вели отива при Джанзис и го пита дали е знаел, че Иван е убил семейството му. Мафиотът отвръща, че не си спомня, а Вели му обещава, че ще се върне, щом намери доказателство, че старецът има пръст в убийството на семейството му.
Джанзис дава бомбата и настоява да разбере за кого е направена – за Вели или за Кадир, но отново не получава отговор от Иван.
Керем казва на Кадир за Мерал. Полицаят отговаря, че скоро Якуп ще си плати за всичко.
Джемре се обажда на Демир и му заявява, че ще му даде половината от наследството на Селим.
Кадир споделя със Зейнеп, че чака Вели да даде информация. Откарват Зейнеп в съда.
Джемре дава обещаното на Демир, само че той настоява Белма да получи по-голямата част от парите на Селим. Демир дава на адвокатката само част от исканите доказателства, които не са достатъчни да освободят  Зейнеп. Вели също дава доказателства на Кадир. Той се обажда на Джемре.
Керем отива при баща си и му благодари за помощта.
Съдът освобождава Зейнеп и снема обвиненията от нея.
Иван плаща на шефа на данъчната полиция да сложи бомбата в колата на Кадир Адълъ…