Тв новини

Ето какво ще видим днес (14-ти август) в „Добрият доктор“

Прочетете какво ще се случи в сезон 2 епизод 7 (14 август) на американската медицинска драма „Добрият Доктор“, излъчваща се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV.
Д-р Клеър Браун да посещава съквартирантката си от колежа Кайла, която е легнала в хоспис, тъй като има рак на яйчниците от етап 4. Въпреки че е ядосан на Клеър, д-р Мелендес се съгласява да се види с бившата съквартирантка на Клеър същия ден. Клеър убеждава д-р Мелендес да извърши процедура за облекчаване на болката и се появява опция за продължително лечение. По настояване на Кайла, Клеър работи в екипа на Мелендес с Алекс. 
В спешното влиза мъж на име Сантяго с пирон, който стърчи от главата му, но щом д-р Лим лесно го отстранява, тя осъзнава, че мъжът е ударен и на друго място. Докато го оперират, лекарите откриват, че пациентът им има само един бъбрек и ще се нуждае от нов, за да оцелее. Брат му Армандо се оказва перфектният, но той казва, че ще дари бъбрека си само ако брат му се съгласи да продаде семейния бизнес. 
Кайла моли съпруга си Даш и Клеър да се срещнат и ги изпраща заедно на вечеря. Кайла иска Даш да не е самотен, а Клеър да отвори сърцето си. Клеър обвинява Кайла, че я контролира; по време на втората процедура Клеър разрешава успешно усложнение. Клеър и Кайла сключват мир. Клеър настоява Кайла да се съсредоточи върху себе си. Клеър и Мелендес се поздравяват взаимно, но се съгласяват да не работят заедно. 
Армандо открива членовете на семейството си да бъдат тествани, за да видят дали са подходящи за Сантяго, за да му дадат бъбрека си, и той разкрива на Шон, че баща им е бил „ужасен човек.“ Той казва, че баща му не е вярвал в Сантяго и би искал те да продадат бизнеса. Шон води братята да обсъдят наследството на баща си. Армандо дарява бъбреците, без да иска нищо, подобрявайки отношенията им. 
Д-р Гласман има проблеми с паметта. Новата риба на Шон и Лиа умира. Лиа напомня за провала на професионалните и личните си отношения с брат си в Херши. Шон утешава Лиа, като доказва, че Хубърт е умрял от паразит от зоомагазина, който го е убил. Усмивката на Лиа обаче е напълно възхитителна, когато осъзнава какво е направил Шон за нея, и те получават нова риба.