Тв новини

Ето какво ще видим днес (04-ти август) в „Ирония на съдбата“

Зейнеп настоява Кадир да се види с майка си и да я изслуша. Той отговаря, че много обича Зейнеп. Тя също отговаря, че много го обича.
Вели отива при Джанзис в магазина за антикварни вещи. Предлага му да му помогне да се справи с Кадир.  Джанзис е решил да изпрати Кадир по пътя, за да „убие един друг Джанзис“. След приключването на тази игра, мафиотът лично ще убие Кадир. Вели настоява за план с по-кратко развитие във времето.
Белма се страхува от Селим и споделя това с Демир.
Кадир моли Зейнеп да разкрие мръсните дела на адвоката в кантората.
Джемре пита Белма дали познава доктора-алкохолик. Мащехата й отговаря, че не. След настояване Белма отговаря, че този човек е гинеколог или поне е бил такъв. Джемре съобщава на Зейнеп за смъртта на гинеколога. Тя подозира, че лекарят е свързан с майка й. Зейнеп насърчава адвокатката да продължат с разследването. Моли я да прегледа файловете в компютъра на Селим, защото там може да има доказателства за пране на пари.

Вели настоява Селим да изпрати Зейнеп в затвора. Адвокатът се разпорежда на Демир да проучи документите, които е подписвала Зейнеп. 
Мерал се сбогува с Керем. Той я съветва да започне на чисто и да остави всичко в миналото. Керем й казва, че с удоволствие ще я забрави.
Якуп предлага да откраднат и другите три мотора от сервиза на Сюлейман. Мерал отива при Якуп. Той не иска да я пусне да замине. Споделя с нея, че завинаги ще пратят един човек в затвора.
Кадир пита Заръп дали още работи за Джанзис. Вехтошарят отговаря, че го е изпратил като жива стръв. Кадир се ядосва и насочва пистолет към стареца. Заръп му казва, че трябва да започне от дъното и да извърви един пълен с мрак дълъг път.
Вели се обажда на Зейнеп и иска да чуе Кадир. Заявява, че ще направи от Кадир отцеубиец. Зейнеп отговаря, че ще съобщи на Селим, че Джанзис има син. Зейнеп настоява Вели да направи така, че Селим да оттегли всички жалби срещу Кадир.
Заръп казва на Кадир, че доставките на наркотици се правят, чрез обявите във вестниците. Кадир дава на вехтошаря да свали касетата със записа на песента от майка му.
Джемре отива при Керем. Опитва се да му се извини за предната вечер.
Зейнеп се среща с Асие. Жената я информира, че днес е истинският рожден ден на Юсуф. Асие споделя със Зейнеп, че синът й е изгубил семейството си по вина на Джанзис. Зейнеп настоява това да си остане тяхна тайна, защото, ако Кадир узнае истината, ще убие родния си баща.
Вели настоява Селим да оттегли жалбата срещу Кадир. Адвокатът не е съгласен, но Вели го убеждава, използвайки името на Джанзис.
Зейнеп кара Кадир да се срещне с майка си. Кадир пита Асие къде е баща му. Тя отговаря, че не знае, защото е била изоставена. Асие прегръща сина си. Кадир приема тази прегръдка. Зейнеп наблюдава тази сцена отдалеч.
Зейнеп е поканила Кадир и Керем на гости. Кадир разбира, че на тази дата е роден.
Кадир изпраща съобщение с благодарност на Асие и клип от празненството.
Джанзис също отбелязва рождения ден на сина си по свой начин. Вели го наблюдава.
Хайдар и колегите в участъка посрещат началника си. Директорът му връща значката и пистолета. Кадир научава, че Селим е оттеглил всичките си жалби срещу него. Полицаят се усъмнява в действията на адвоката.
Вели моли Бахар да му направи услуга.
Кадир разбира кога е следващата пратка и решава да я хване.
Джемре проучва файловете от компютъра на баща си. Копира ги на флашка и ги дава на Зейнеп.
Керем намира един от моторите и се обажда на Сюлейман. Той се разпорежда да откара мотора в сервиза. 
Якуп убива Джемил в сервиза.
Кадир отива в склада, където трябва да е пратката. Там е и Вели.
Керем вижда поставен пистолет на тезгяха и го взима. В това време вижда трупа на Джемил и полицията го залавя.
В склада започва престрелка. Вели наблюдава това отстрани и се ядосва, че куршумите бягат от Кадир. Полицаят хваща последният човек от склада. Вели се обажда на Бахар, за да изпълни поетото обещание. Момичето звъни на Зейнеп и й казва, че Асие е получила инфаркт….