Тв новини

Ето какво ще видим днес (04-ти август) в „Една жена“

Бахар пристига в хотела, където трябва да се видят със Сарп. Посреща я човек, който я кани да се настани и да го изчака. 
Непознат мъж отива в училището и се представя пред Нисан като приятел на баща ѝ Сарп. Казва ѝ, че Сарп иска да я види. Нисан е радостна и веднага отива да викне Дорук. 
Мюнир сяда в гръб към Бахар във фоайето и ѝ нарежда да не се обръща. Той ѝ показва, че знае подробности за живота ѝ. Съобщава ѝ, че Нисан и Дорук са при тях и при грешен ход от нейна страна, повече няма да ги види. Мюнир подава телефона на Бахар и тя говори чрез видео връзка с тях. Те се хвалят, че са в много красива кола и пътуват към баща си. Бахар се разплаква и моли Мюнир да не им правят нищо. Ще направи, каквото иска. 
Мюнир кара Бахар да погледне към Пъръл и близнаците. Признава ѝ, че са другото семейство на Сарп. Иска да ѝ помогне, за да види истинското лице на мъжа си. 
Бахар си спомня как преди време е видяла Пъръл в училището на Нисан и Дорук. Изведнъж вижда как един от близнаците се затичва към Сарп и го прегръща. 
Нисан и Дорук се връщат в квартала с куп играчки. Хвалят се, че са подарък от Сарп. 
Бахар се завръща в квартала и установява, че децата ѝ са добре. Тя е неутешима. Нисан ѝ разказва за непознатия мъж, който ги е взел. Бахар се вбесява и предупреждава Нисан, че многократно ѝ е казвала да не се доверява на непознати. Нисан се разплаква от виковете на майка си. 
Бахар споделя с Ариф и Джейда, че Сарп се е оженил повторно и има и други деца. Тя влиза при Нисан и Дорук в стаята и им се извинява, че им е крещяла. 
Бахар научава, че Нисан знае за другото семейство на баща си. Дорук се интересува от чутото. Бахар му обяснява, че Сарп е женен за друга и има деца. Дорук е изненадан.