Тв новини

„Ергенът“: Феновете недоволни от изгонването на Гергана


Във вчерашния епизод на „Ергенът“ нямаше Церемония на розата, но въпреки това една дама напусна надпреварата за сърцето на Виктор.

За учудване на всички в къщата и на зрителите, битката за място в имението беше между Людмила и Гергана.

В крайна сметка Виктор избра да изгони Гергана.

„Изненадана съм от решението на Виктор, озадачена съм до болка, защото мисля, че не само съм най-хубавата, но и с най-добрия характер от всички“, каза Гергана преди да си тръгне от имението.

Феновете също не останаха доволни от постъпката на Виктор.

Гергана е на 24 г. от гр. София и е певица, модел и актриса. Завършила е УНСС със специалност „Публична администрация“. Разбира обаче, че работата на бюро не е за нея, и се отдава на най-голямата си страст – музиката, където от няколко години насам развива успешна кариера. Позната е сред почитателите на хип-хопа с артистичния си псевдоним STAMENOWA.  Въпреки провокативната си външност, в любовната биография на Гергана има низ от разочарования и тя  все още търси любовта. Влиза в „Ергенът“, за да изпита нови емоции и да завоюва сърцето на Виктор.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.