Актьори

Елчин Сангу за новия си сериал: „Обичам да се смея“

Доскоро гледахме красивата актриса в драматична роля, тази на Зейно в „Ирония на съдбата“.

Eлчин Сангу е на корицата на септемврийския брой на списание L’Officiel, където говори за новия си сериал „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde), който скоро стартира по Star TV и в който си партнира с Oзан Долунай и Ясемин Ален. Червенокосата актриса се готви да се завърне на екран с персонажа на Лейля, организатор на сватби, която е принудена да планира сватбата на бившия си годеник и това трябва да бъде най-щастливият ден в живота му.
Международната любимка Елчин Сангу сподели, че е развълнувана да играе героиня, която е забавна и безгрижна. „Обичам да се смея и да се забавлявам, така че проекти като „В добри и лоши дни“ ме карат да се усмихвам и отговарят на енергията ми“, заяви екранната Дефне от „Любов под наем“. 
Посочвайки, че любовният триъгълник в сериала не е класически любовен триъгълник, актрисата направи следните изказвания за героите в сериала: „Няма да е класически любовен триъгълник, прекалено драматизиран, каквито виждаме в други сериали. Това ще е триъгълник, образуван от случайностите на живота. Всеки герой от нашата поредица има предистория и ще я видим с течение на времето. Най-важното е, че всъщност в този сериал няма герой, който да е наистина лош или да прави злини.“
Има още една изненада за феновете на Сангу – тя ще пее песента „Gelevera Deresi“ в сериала.