Актьори

Екин Мерт Даймаз се завръща със сериал след дълга пауза


Екин Мерт Даймаз, който е роден през 1990 г., се откроява като един от актьорите, които са участвали във важни проекти и са получили подкрепа от широка база от фенове въпреки младата си възраст.

Актьорът, който започна да участва в декорите през 2014 г. и оттогава натрупа важен опит с различни герои в различни проекти, също постигна силен кариерен възход през последните години.

От героя на Волкан в телевизионния сериал Ягодова любов до Ариф в телевизионния сериал Последният султан: Абдулхамид и Емре в телевизионния сериал Hayaller ve Hayatlar, актьорът се появява във важни проекти.

Екин Мерт Даймаз, който даде добри изпълнения в телевизионни сериали като Ağlama Anne, Savaşçı, Seni Kalbime Sakladım, беше далеч от телевизионните сериали за известно време.

Актьорът, когото гледахме в киното с различни роли една след друга, реши да се завърне в сериалите след дълга пауза.

Екин Мерт Даймаз, който е в актьорския състав на телевизионния сериал Bir Sevdadır (Това е любов), чийто първи епизод ще бъде излъчен по TRT1 в сряда, 31 януари, ще се превъплъти в героя на име Туфан. Подробностите около новата роля на актьора вече станаха любопитни.

Също така в телевизионния сериал Bir Sevdadır, с участието на Feyyaz Şerifoğlu и Sude Zülal Güler; Има и забележителни имена като Синан Тузку, Синем Услу и Догукан Полат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.