Актьори

Екин Мерт Даймаз намери ролята,която отдавна иска да играе в сериала „Това е любов“


Екин Мерт Даймаз ще се превъплъти в героя на име Туфан в телевизионния сериал „Това е любов“ (Bir Sevdadır), който брои дните, за да се срещне с публиката на екраните на TRT 1. Даймаз, който се появи в много успешни роли и очарова широката публика досега, направи искрени изявления за сериала и героя си.

Екин Мерт Даймаз даде следната информация за неговия характер: „Туфан е от могъщо племе в Мардин. Корав, силен характер. Този проблем беше наложен от семейството му в продължение на години, за да отмъсти за смъртта на братята му. Персонаж, изгарящ от чувство за традиция и отмъщение. Всичко, за което мисли, е да отмъсти на братята си.

Заявявайки, че е бил развълнуван, когато за първи път е прочел сценария, Даймаз заяви, че ще участва в роля, която е искал да изиграе от дълго време. Актьорът каза: „Това е много завладяваща и вълнуваща история. Съдържа много различни герои и истории. „Много ми хареса, много съм щастлив, защото това е герой, който исках да играя от много време“, каза той.

Изразявайки, че е щастлив да работи на работа, която може да се хареса на всички, Даймаз каза: „Прекарваме приятно време на снимачната площадка, това винаги се отразява в сериала. Работим с много приятен екип, комуникацията е много добра с всички, от персонала на снимачната площадка до моите колеги актьори. „Надявам се това да бъде отразено в работата“, каза той.

„Това е любов“ ще бъде излъчен по TRT 1 с първия си епизод в сряда, 31 януари.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.