Тв новини

„Его“ – премиерна турска драма стартира в българския ефир

ЕКСКЛУЗИВНО: Сериалът „Его“ (Ego/Erkeğe Güven Olmaz) е закупен в България и предстои да стартира, обявиха от дистрибуционната компания, предлагаща го на международния пазар.

„Его“ или „На мъжете не може да се вярва“ събира на екран за втори път любимците от „Ирония на съдбата“ Мелиса Аслъ Памук и Алперен Дуймаз, които изпълниха ролите на Джемре и Керем.

В „Его“ участват още Ахмет Каякесен („Опасно изкушение“, „Вятърничав“), Руя ДемирбулутЕрдал Кючюккьомюрджу („Дъщерята на посланика“, „Черна птица“), Туна Орхан („Бараж“, „Огнено сърце“), Хюлия Гюлшен („Доброта“, „Висше общество“, „Сега и завинаги“, „Чучулигата“), Шафак Пекдемир („Опасно изкушение“, „Сега и завинаги“, „По-красива от теб“) и други.

„Его“ е адаптация на южнокорейския сериал „Изкушение“.

Излъчва се в Турция от февруари до май 2023 г. в ефира на FOX в продължение на 13 оригинални епизода.

Международната версия съдържа 40 епизода по 45 минути.

Сюжет:

Ерхан Йълдъръм (Алперен Дуймаз) е успешен млад мъж, който работи за една от най-влиятелните фамилии в туристическата индустрия в Турция, но иска да започне свой собствен бизнес. Той отдавна е влюбен в очарователната цветарка Елиф, на която наскоро е предложил брак. Докато подготовката за сватбата им тече с пълна сила, двамата мечтаят за общото си бъдеще.

Сибел (Мелиса Аслъ Памук) е дъщеря на собственика на компанията, в която работи Ерхан, и отговаря за финансите. Неочаквано тя разбира, че е тежко болна и незабавно трябва да се подложи на животоспасяваща операция. Животът поставя младата девойка, която винаги е била кариеристка, с огромно его, на колене…

В разцвета на силите си, тя научава, че след интервенцията няма да може да има деца. Знаейки че Ерхан е в затруднено финансово положение, Сибел му отправя предложение, на което той не може да откаже. Това кара Елиф да вземе категорично решение, от което ще зависи цялото й бъдеще.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Его“ ТУК ,  там ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала.