Тв новини

Една жена – Епизод.135 (Ето какво ще видим) 10-ти октомври


Ариф отива при Бахар и ѝ дава плика с телефона, пратен от Сарп.

Сарп разказва на Пъръл, че вчера от училището са отвлекли Нисан и Дорук. Пъръл се прави на притеснена и отговаря, че Незир най-вероятно е виновен.

Сарп си спомня колко време са стояли Пъръл и децата във фоайето на хотела. Заявява на жена си, че тя нарочно е викнала Бахар в хотела и се е показала с близнаците. Искала е Бахар да научи, че той е женен.

Сарп побеснява и тръгва да си събира багажа. В същото време звъни Бахар. Пъръл напуска стаята, а Сарп вдига.

Сарп се обръща към Бахар с „любима“. Бахар иска да знае дали всеки момент могат да бъдат нападнати от опасни хора.

Сарп обещава да ѝ обясни всичко, но тя отказва да го слуша. Единствено желае да научи дали Нисан и Дорук са в безопасност.

Сарп отвръща, че не знае и дава дума след няколко дни да ги заведе на безопасно място. Дотогава иска да бъдат внимателни и винаги да има някого с тях.

Бахар заявява, че вече не може да го познае. Допълва, че знае, че е убил човек по невнимание. Кара го да признае в полицията. Сарп обяснява, че не може да отиде.

Тогава Бахар отвръща, че тя ще го направи. В същото време Мюнир подслушва разговора им през друг телефон.

Мюнир разказва на Пъръл за какво са си говорили Сарп и Бахар. Пъръл е бясна, че Сарп я е записал в телефона като „моята Бахар“.

Енвер заповядва на Ширин да опразни стаята си и да се нанесе в склада на къщата. Нейната стая той ще използва за шиене, а тя ще му помага, за да изплатят дълга си към Сарп.

Ширин се присмива на решението на баща си, но той е непреклонен.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.