Актьори

Еда Едже се омъжи за любимия си Бурахан Тунджер


След четири години бурна връзка, Еда Едже и Бурахан Тунджер се ожениха в хотел Four Seasons Bosphorus. Булчинската рокля на Еда Едже е проектирана от Zuhair Murad, а бижутата са предоставени от Tiffany&Co.

Хотелът Four Seasons Bosphorus  е едно от любимите места на двойката на брега на Босфора.

Основен детайл в подготовката за сватбата бе изборът на сватбено облекло. Еда, която многократно е играла ролята на булки в телевизионни сериали, подходи с голяма отговорност към избора на собствената си сватбена рокля. В резултат на това тя се спря на рокля от известния ливански моден дизайнер Зухаир Мурад, популярен със своите романтични и уникални сватбени рокли за холивудски знаменитости.

Зухаир Мурад е много уважаван ливански дизайнер, чиито тоалети са избирали световни знаменитости като Дженифър Лопес, София Вергара, Роуз Лесли и Кейли Куоко. Рокля от колекцията Vakko Wedding избра Еда Едже за своя празник.

Еда се реши на тази отговорна стъпка, заради финала на „Опасно изкушение“ и ще има повече време за личен живот. Щастлив семеен живот на красивата двойка!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.