Тв новини

Еда Едже първо ще празнува рождения си ден, а след това ще прави сватба


Беше планирано Еда Едже да седне на сватбената маса на 20 юни с Бурахан Тунджер, с когото са заедно от 4 години. Актрисата обаче промени деня на сватбата. Тя заяви, че ще празнува 33-ия си рожден ден на 20 юни и ще седне на сватбената маса на 21 юни.

Стана известно, че Шевал Сам ще участва на сватбата наЕда Едже. Свидетели на сватбата на известната актриса ще бъдат нейните мениджъри Гайе Сокмен, Мелда Нар и Айшегюл Алдънч.

Еда Едже беше спряна от репортери, докато пазарува.

Какво каза Еда Едже за финала на сериала:

„Филмът завърши. Сбогувахме се много  сърдечно. Постигнахме голям успех. Наистина се влюбихме един в друг, беше много добър проект. По време на земетресението дадохме всичко от себе си като екип. Забавлявахме страната близо 6 години. Сега ще се омъжвам.“

Какво каза Еда за  предстоящата сватба: „Дойдохме да купим дребни неща със сестра ми. Не искам да развалям изненадите около сватбата. Ще бъде нормална сватба. Няма да нося много екстравагантна булчинска рокля. Купих си  рокля, която ми хареса“.

Роклята е ушита  от известен ливански дизайнер, а всички фенове на  Еда Едже чакат с нетърпение финала на „Опасно изкушение“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.