Тв новини

Еда Едже очаква ли бебе? Актрисата коментира слуховете за рожба!


Репортерите в Турция се интересуват дали Еда Едже очаква бебе? Актрисата коментира слуховете за рожба пред журналистите

Според ексклузивно интервю на списание „Snob Magazin“, Еда Едже, коментира неща от настоящия си живот, след завършването на сериала „Опасно изкушение“.

Когато беше попитана дали планират деца със съпруга й, актрисата се усмихна и отговори: „Още обмисляме. Бракът ни протича прекрасно.“ Еда добави, че през този сезон няма нови проекти. Ще си почива. Тя реагира на прозвището „турската Барби“, дадено ѝ след социологическо проучване, като заяви: „Благодаря ви. Розовото е любимият ми цвят.“

Еда Едже също така изрази недоволство от решението на Disney Plus да откаже сериалът Ататюрк. В един от постовете си в социалните мрежи тя сподели снимка на Мустафа Кемал Ататюрк, изразявайки общата любов, благодарност и уважение от нея и от гражданите на Република Турция. „Мисля, че мнението ми относно скандала с Дисни е доста ясно,“ подчерта актрисата. Подкрепата ѝ за Ататюрк беше забелязана в турското общество. Липсата на комерсиалност вероятно е отказала производството на сериала.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.