Актьори

Еда Едже напуска „Опасно изкушение“


Лоша новина дойде за турските зрители, които гледат „Опасно изкушение“ в понеделник вечер. Според слуховете, които упорито се носят зад кулисите, главната актриса Еда Едже е решила да напусне сериала. За зрителите, развълнувани от новия сезон, подобно решение за напускане може да бъде пагубно. Еда Едже , която играе ролята на Йълдъз в „Опасно изкушение“, казала на продуцента Фатих Аксой, че иска да напусне сериала. Стана известно, че Еда е решила да напусне, защото била много уморена, поради интензивните снимки на сериала. Фатих Аксой пък упорито се опитва да убеди актрисата да остане. Продуцентът успя да накара Шевал Сам да се върне в сериала, сега остава да убеди и Еда Едже да промени решението си. Стискаме палци това да стане!

Биография на Еда Едже

Рождено име Еда Едже Узуналиолу

Еда Едже е родена на 20 юни 1990 г.  в Истанбул, Турция

Активни години  2003, 2010 –до момента

Eджe посещава гимназия Şişli Terakki и завършва психология в университета Bilgi в ​​Истанбул . Тя е най-малката от трите дъщери в семейството си.

След като се появява във второстепенна роля през 2004 г. като дете-актьор, тя е избрана за поддържащи роли до 2012 г., когато получава първата си главна роля в сериала на Show TV Pis Yedili, който включва повече от 100 епизода и започва професионалната си актьорска кариера. През 2013 г. тя има първия си опит с главна роля в киното с Kızım İçin .

След това тя се присъедини към актьорския състав на сериала Beni Böyle Sev на TRT 1 и изигра героя на Зейно. През 2015 г. тя има водеща роля в сериала на Show TV İlişki Durumu: Karışık.

Еда Едже участва в комедийните филми Kocan Kadar Konuş и „ Kocan Kadar Konuş: Diriliş “.

Тя играе в комедийните филми на Gupse Özay Görümce и „Deliha 2“. През същата година тя се появява и в главна роля в телевизионен филм Mahrumlar . След като получи участие във филма Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul, написан от Бурак Аксак , известен писател на хитова сюрреалистична комедия Leyla ile Mecnun.

Филмът не е оригиналната история на Книгата на Деде Коркут. Това е пародия.

През 2018 година тя започва да  изгражда героинята на Yıldız в телевизионния сериал Yasak Elma /“Опасно изкушение“/, който има повече от 150 епизода.

Еда Едже заяви, че ще продължи кариерата си като сценарист и продуцент, без, разбира се да изоставя кариерата си на актриса.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.