Актьори

Еда Едже и Берк Октай са с коронавирус


Вчера, 14 март, в Турция не бе излъчен нов епизод от „Опасно изкушение“ (Yasak Elma). Причина за едноседмичното отсъствие от екран на 5-сезонния хит на FOX, ротиращ се в южната ни съседка вече четвърта година всяка понеделник вечер, бе заразяването на двама от актьорите в каста му с коронавирус.
Положителни проби за COVID-19 дадоха изпълнителите на две от главните роли в „Опасно изкушение“ Еда Едже и Берк Октай. Предполага се, че двамата са се заразили по-рано от режисьорката на сериала Едже Ердек Кочоулу, която прекара инфекцията наскоро за втори път. Отсъствието на екранните Йълдъз и Чаатай не позволи продължаването снимките на сериала и така новият епизод №135 ще бъде показан следващия понеделник, 21 март.
Берк Октай е предал коронавирусната зараза и на годеницата си Йълдъз Чааръ Атиксой. Двамата са в добро състояние, самоизолирали се в дома си. С пожелание за бързо оздравяване!
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.