Актьори

Джемре Мелис Чънар обясни защо се оттегли от сериала „Намери ме“

Джемре Мелис Чънар, която зрителите на NOVA гледаха като Арзу в турския сериал „Намери ме“, разкри причината за напускането си от екипа на хитовата поредица.

„Избрах да продължа с нови проекти. Арзу е първата ми роля в телевизията, а аз самата съм театрална актриса. Исках да опитам и в киното. Малко след като приключих снимките в „Намери ме“ излезе първият ми игрален филм – „Cenaze İşleri“ – изключително забавна комедия, която премина с изключителен успех в кината. През 2018 г. снимах и драма – „Icimdeki Hazine“. Занимавам се и с влогърство – снимам клипове в Ютуб за здравословен начин на живот, грим, козметика…“, споделя 29-годишната красавица.
Чънар е категорична, че тя и колегите й, които също напуснаха „Намери ме“ след края на трети сезон, са се оттеглили от поредицата доброволно, а слуховете за скандали на снимачната площадка посочва като безпочвени.
Джемре признава, че в реалния живот е коренно различна от героинята си Арзу, но признава, че има нещо, по което двете си приличат: „Невъзможно е да разпозная себе си в Арзу. Твърдо против съм насилието, следвам своя духовен път и вярвам в кармата. Мисля, че хората трябва да се стремят към щастие, без да се опитват да обвиняват другите за това, което им се случва. Единственото, което ни свързва с Арзу, е фактът, че и двете не се отказваме. Постигнах всичко, което ми казваха, че никога няма да мога. Не се страхувам от поражение. Арзу също!“.
След „Намери ме“ Мелис Чънар се снима в още един делничен сериал – „Ранени птици“ (Yaralı Kuşlar), където отново си партнира с Хасан Баликташ (Вейсел). Сериалът се излъчва през 2019 г. в ефира на Kanal D и се състои от 165 епизода.

Exit mobile version