Актьори

Джансу Дере и Еда Едже са с коронавирус


Две от най-известните актриси в Турция са с коронавирусДжансу Дере и Еда Едже са дали положителни проби за COVID-19 след проява на симптомите на заболяването. Какво е състоянието им и биват ли замразени снимките на сериалите с тяхно участие?
41-годишната Джансу („Завръщане“, „Езел“, „Великолепният век“ и „Майка“) и 31-годишната Еда („Огледален свят“ и „Опасно изкушение“) са се карантинирали в домовете си непосредствено след излизането на положителните им тестове за коронавирус. Те прекарват заболяването леко.
Заразяването на Джансу Дере с COVID-19 ще доведе до едноседмично отсъствие на сериала с нейно участие в главната роля „Неверният“ (Sadakatsız). Новият му епизод няма да бъде показан на 26-ти януари, а на 2-ри февруари. От екипа на „Опасно изкушение“ (Yasak Elma), в който пък се снима заразената Еда Едже, за момента не е дошла новина за забавяне в показването на новата серия.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.