Актьори

Джан Яман: „Родил съм се грозен, майка ми е изгубила съзнание“


Джан Яман днес навършва 33 години. Той в шеговит стил разказва за раждането си, което не е преминало безпроблемно.

„Роден съм на 8 ноември 1989 г. Всъщност не, раждането ми беше в 23:55 на 7 ноември, но са ме записали няколко минути по-късно. Майка ми Гюлдем и баща ми Гювен преживяха раждането ми по различен начин.

По време на раждането сърцето на майка ми спира и в продължение на шестдесет секунди е изглеждало, че тя няма да дойде на себе си.

Тя винаги ми разказва, че всичко, което си спомня за тези моменти, е странно видение; тя е била в красива портокалова градина, нещо като рай.

Баба ми е била в родилната зала, единствената, която е могла да присъства. Баща ми си останал вкъщи и е правил бъркани яйца. Той винаги е бил тих човек.

Когато съм се родил съм тежал 3 кг. 950 грама, имал съм много коса и големи рамене. И родителите ми казаха, че съм бил доста грозно бебе. Когато баща ми ме е видял за първи път, той веднага се пошегувал: „Сигурна ли си, че не са сменили сина ми с някой друг?

Но наистина бях аз, Джан Яман.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.