Тв новини

Домът, в който си роден, е твоята съдба – Епизод.88 (Ето какво ще видим)


Зейнеп оттегля жалбата си! Тя обаче поставя условие. Баръш е много ядосан на Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в епизод 88 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 6 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 87 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп се грижи за Баръш и… се целуват. Мехди е сериозно ранен.

НА КРАТКО какво се случи в 88 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 май 2022 по Diema Family:

Зейнеп отива в болницата и виждайки в какво състояние е Мехди, оттегля жалбата си. Баръш е бесен от решението на Зайнеп! Нермин също.

Джемиле съобщава на брат си, че Зайнеп е оттеглила жалбата си, но при едно условие.

Али настоява Султан и Емине да работят за него.

Мехди и Нух губят салона за автомобилни гуми, защото не си платили за лиценза.

След като разбра от Джемиле, че с Мехди се е случило нещо, Зайнеп отива в болницата, където в коридора среща адвокат Хюсеин. Той ѝ обяснява, че ако тя не оттегли жалбата си, положението на Мехди в затвора ще е много сложно, ако разбира се излезе от болницата жив, защото животът му е все още в опасност. Хюсейн ѝ обяснява, че всичко, което се е случило с Мехди е било организирано. Той води Зейнеп пред стаята на Мехди, където мед. сестра ѝ обяснява, че се опитват да стабилизират състоянието му.

-Мога ли да остана сама? – пита Зайнеп, а сестрата ѝ казва, че да и си тръгна. Момичето със сълзи на очи поглежда през стъклото към бившия си съпруг, който лежи в безсъзнание.

Идва Кибрит, а Зайнеп се приближава до нея и иска да я прегърне, но Дилара не ѝ позволява.

– Обадих ти се, а ти не ми отговори! Исках да ти кажа какво се е случило – почти крещи момичето, а Зайнеп ѝ обяснява, че току-що е разбрала, а и тази вечер е трябвало да дойде да я вземе, но…

-Не се чувствай задължена, след седмица навършвам осемнайсет, вече няма да имам нужда от настойник. Изглежда сме се превърнали в бреме за теб – татко и аз – казва Дилара, а Зайнеп я пита, как може да си помисли подобни неща.

-Може! Но не се притеснявай, аз ще се погрижа за татко. Каквото и да се случи, аз ще се погрижа за него, а ти не излагай на риск гордостта си! Гордостта ти е по-важна от човечността ти! – обяснява разстроена Дилара, а Зайнеп се опитва да я успокои.

-Обяснихме ти! – вика Дилара. -Обясних ти, леля ти обясни! А ти беше заета със себе си и не чу нищо! Дори и татко да излезе жив оттук, не искам да те виждам повече!

Джемиле и Нух се появяват пред стаята на Мехди.

-Зейнеп, ти дойде! – казва изненадана Джемиле.

-Исках да видя Мехди – отговаря Зайнеп.

В този момент сърцето на Мехди спира! Лекар и медицински сестри се втурват в стаята и започват да го реанимират, което за щастие е успешно. Всички изпитват голямо облекчение.

Зейнеп взема лист хартия от регистратурата на болницата и изготвя декларация, с която да оттегли жалбата си. След това я подава на Джемиле и казва: -Вземи това и изкарай брат си от затвора. Нека стане така, както ми обещахте, да напуснете с брат си Истанбул.

В същия момент Нермин и Баръш се появяват в болницата. Като разбира какво е решила дъщеря ѝ, Нермин веднага си тръгва. Баръш тръгва веднага след нея, като също не подкрепя решението на Зайнеп.

Зейнеп ги спира отвън.

-Мамо, моля те, можеш ли да ме изслушаш? – пита тя.

-Какво да слушам? – пита Нермин. – Не виждаш ли, че душата ми гори, когато се излагаш на такава опасност?

Зайнеп ѝ казва, че си е помислила, че Мехди е умрял, че не е дишал…

-Когато онзи човек те отвлече, мислех, че ще полудея, притеснявайки се, че ще ти направи нещо. Бях се побъркала! Защо правиш това сега, Зейнеп? Защо го правиш? Опитваш се да го измъкнеш от затвора, за да може да ти съсипе живота ли?

-Мамо, моля те, ти ме разбра погрешно – опитва се да обясни Зейнеп.

-Засрами се! – казва Нермин и си тръгва.

-Г-н Баръш! – Зейнеп се обръща към него, търсейки от него одобрение и подкрепа за решението, което направи, но не го намира.

-Ще закарам г-жа Нермин до вкъщи, а ти вероятно ще останеш тук – казва Баръш.

-Не, и аз ще се прибера у дома. Г-н Баръш… – опитва се да обясни постъпката си.

-Зейнеп, не е нужно да ми се обясняваш. Когато се приберете вкъщи, ще обясниш на семейството си.

И тримата се качват в колата.

Зайнеп и Нермин се връщат вкъщи, а Сакине разбирайки, какво е направила дъщеря ѝ и казва, че ако Мехди излезе от затвора, тя не може да рискува да загуби още едно дете.

-Мамо, слушай, ти не беше там! Не знаеш, че се съгласих при едно условие… – опитва се да обясни Зайнеп, но майка ѝ я прекъсва.

-Съжали ги, а към мен не изпитваш никакво съчувствие? -упреква я Сакине

-Майко, погледни, от едната страна е Кибрит, от другата кака Джемиле, от следващата Бенал и малкото ѝ дете – обяснява Зайнеп.

-Искаш да кажеш, че си го направила заради бебето? – пита Емине.

-Емине, Мехди се върна от онзи свят, беше намушкан с нож – заявява Зейнеп. – Мехди можеше да умре заради мен! Мамо, той беше най-добрият приятел на починалия ми брат. Ако брат ми беше жив, щеше ли да иска Мехди да пострада заради мен? -пита Зайнеп.

-Заради теб? Това се случи заради него! Мехди беше вкаран в затвора, защото те е отвлече! – казва Сакине.

-Ако бях оттеглила иска по-рано, всичко това нямаше да се случи – чувства се виновна Зайнеп.

-Стига, Зейнеп! – Нермин се включва в разговора. – За Бога, стига вече! Не ни причинявай това отново, моля те! Това е Мехди, той те отвлече! Този човек те е заключи в къщата си и не те е пусна да отидеш на работа, а след това разби колата ти. Този човек ти е причини много лоши неща! Мислиш, че си се отървала от всичко, само защото си излязла от колата невредима. Не осъзнаваш в какво се забъркваш, дъще. Ние криехме, за да не се разстройваш, но сега ще ти покажа! – Нермин посяга към вестника и ѝ показва заглавната страница.

– Вижте, това е вестникът, в който се появи. Публикуваха снимка на която си със сватбената рокля. Зейнеп Гьоксу, на двадесет и пет години, отвлечена от съпруга си. Вижте, тук са същите снимки! – Нермин показва статия за жертвите на домашно насилие. – Какво друго да кажа! – Тя хвърля вестника на пода. -Слава Богу, но всичко свърши. Но дали Мехди няма да го направи отново, когато излезе от затвора? Може би ще направи нещо още по-лошо, дъще! Напразни ли бяха всичките ми усилия, Зейнеп? Засрами се! – добавя Нермин и плачейки, се качва на горния етаж.

На следващата вечер Джемиле и Хюсеин влизат в стаята на Мехди. Той е вече в съзнание….

-Зейнеп е оттеглила жалбата, сега батко Хюсеин ще обжалва решението за арест – съобщава сестра му.

-Зейнеп е оттеглила жалбата, како? – пита Мехди едновременно изненадан и заинтригуван.

-Тя беше тук вчера – заявява адвокатът. – Когато чу, че става дума за организирано нападение срещу теб, тя много се изплаши. Тя веднага написа заявление, което тази сутрин предадохме в прокуратурата.

Има още нещо, което искам да ти кажа. Зейнеп оттегли жалбата, но постави едно условие. Тя каза… В същия момент в стаята влиза медицинска сестра и извежда посетителите. Така Джемиле не казва за условието на Зайнеп.

Али Раза се обажда на Султан и я пита, защо с Емине не са дошли на работа в дома на Баръш. Султан му отговаря, че Емине не е одобрила предложението, а и дъщеря ѝ не става за тази работа.

-Какво говориш, аз ще уговоря Емине! Ей сега ще ви изпратя шофьора си, за да ви вземе – казва Али.

Зейнеп влиза в кабинета на шефа си и го пита, дали може да си поговорят за случилото се вчера?

-За вчерашната среща? -пита Баръш.

-Не, за вчерашните събития. Слушай, оттеглих жалбата при условие, че Мехди напусне Истанбул – обяснява Зайнеп.

-Да, човекът, който те отвлече, въпреки че му беше забранено да се доближава до теб, със сигурност, когато излезе от затвора, ще се вслуша в думите ти и ще напусне Истанбул. Любов до гроб. Браво, Зейнеп! – казва ядосан Баръш.

-Г-н Баръш, за какво говорите? Каква любов? Не съм влюбена! Не разбирам откъде си го измислихте? – пита Зайнеп.

-Откъде мислите? Само влюбеният човек може да бъде толкова сляп, няма друго обяснение – отговаря Баръш.

-Г-н Баръш, аз бях омъжена за Мехди. А сега, когато му се случи това, не мога просто да му обърна гръб. Не мога да направя подобно нещо, не съм такъв човек – казва Зайнеп.

-Когато човек иска нещо, той може да направи всичко, но ти обаче си търсиш оправдания. Правиш го, защото искаш винаги да те следват неприятности – отвръща Баръш

-Защо да искам подобно нещо? Кой би го искал? – пита тя.

-Хората, които са пристрастени към тях. Няма значение, повече няма да говорим за други неща в компанията. Така или иначе не можем да намерим решение – казва Баръш.

Джемиле и Бенал се връщат у дома и виждат Нух да седи на дивана в хола.

Джемиле го пита, защо си е в къщи по това време, не трябва ли да е в магазина.

-Вече няма магазин, в който да отида – отговаря мъжът. – Дойдоха хора от компанията и взеха всичко.

-Какво говориш, не? Защо? – пита жена му.

-Според договора, който подписахме, трябваше да платим за лиценза. Не успяхме да го направим и затова съм тук – обяснява Нух.

-Не трябваше ли да платиш с парите от печалбата? Греша ли? – пита Бенал. – Така е, но продажбите бяха минимални. Заради всички тези събития не можахме да работим нормално – отговоря Нух.

-В крайна сметка не могат да ни отнемат магазина само защото сме закъснели с плащането. Не им ли каза, че Мехди лежи в болницата? – пита Джемиле.

-Разказах им всичко. Те дори не се интересуват от парите, а от факта, че полицията е нахлула в деня на откриването. За отвличането на Зейнеп от Мехди всички вече знаят. Това оказва отрицателно въздействие върху репутацията на компанията, марката ѝ пострада и т.н. Хиляди други причини. Остава им само да ме заплюят в лицето, Джемиле. Това ме нарани много – обяснява Нух.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.