Тв новини

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“: Бенал е заключена

Бенал подготвя бягството си и Джемиле се досеща затова и информира Мехди. Мехди е в имението и търси отговор от Бенал. Заключва я в стаята й. А Баръш прави романтична вечеря за Зейнеп и на нея й предлага брак. Зейнеп е развълнувана, докато двамата се наслаждават на щастието си, Зейнеп получава позвъняване от Бенал,  която й разказва, че  Мехди я е затворил в стаята й. Баръш и Зейнеп бързат към Бенал.

Нух и Джемиле искат от Мехди да освободи Бенал. Нух удря Мехди. И двамата се сбиват. Баръш и Зейнеп пристигат в Имението. Зейнеп моли Баръш да не се намесва. А Зейнеп  върши чудеса като се опитва да нахлуе в стаята на Бенал, използвайки пожарогасител.

Джемиле се чуди дали да възпира Зейнеп, но когато й казва за нейната сестра Мюжгян. Джемиле разбира, че  Зейнеп има право като иска да помогне на Бенал. Мехди  им казва, че няма да позволи да  отведат Мюжгян. Баръш го заплашва с връщане отново в затвора, защото е нужно само да позвъни на органите на реда и те ще го въдворят веднага зад решетките.

Мехди хваща ръката на Зейнеп, а Баръш побеснява. Ръката на Зейнеп се оказва в ръката на Мехди – това предизвиква сериозна драма в душата на Баръш.  Зейнеп е категорична като заявява на Мехди, че Баръш е нейния съпруг и с помощта на Баръш освобождават Бенал и нейното дете Мюжгян. Джемиле получава големи упреци от Нух, че тя не го е послушала и не е направила  своя избор между Мехди и него.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.