Тв новини

„Доброта“: Предложението на Мурат към Дамла


Животът на майката на Неслихан в опасност

Неслихан е потресена, че животът на майка й е в сериозна опасност. Пойраз прави предложение на Неслихан и иска да се оженят. Докато планира сватбата, той се сблъсква с голяма изненада. Оказва се, че Дамла е наистина бременна. Той е шокиран, че скоро ще стане баща и трябва да вземе сериозно решение. Въпреки това, той не крие от Дамла, че е влюбен в Неслихан и няма какво да губи. Ще го спре ли това обстоятелство и ще се откаже ли Пойраз от сватбата с Неслихан?

Истината за Мурат и Дамла

В този момент пред Мелис се разкрива истината за миналите романтични отношения между Мурат и Дамла. За Мелис това е поредния шок. Неслихан разказва на Мелис как Дамла е влязла в техния живот с Мурат и какво е последвало. Ще успее ли Мелис още веднъж да затвори очите си и да прости на Мурат? Или ще разбере какъв човек всъщност е той и ще промени отношението си към него?

Предложението на Мурат към Дамла

Мурат, срещайки се с Дамла, й прави предложение, което ще се отрази не само на техните бъдещи животи, но и ще засегне Неслихан и Пойраз. Как ще реагира Дамла на това предложение? Или вече има свои планове как да се измъкне от създалата се ситуация?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.