Тв новини

„Доброта“: Нехир се разболява. Неслихан удря Мурат, получава предложение за женитба


Мелис е шокирана, когато пред нея се разкрива истината за живота на Мурат. Когато той идва при нея, тя не иска да го пусне вътре. Мелис му казва, че знае за жена му и децата му. Неслихан също не иска да вижда Мурат и го моли да не се появява пред очите ѝ. Когато дъщеря им вижда как родителите ѝ се карат, тя се приближава до Мурат и му казва, че иска да остане с баща си. Неслихан започва да моли Нехир да се отдалечи от баща си, но Мурат заявява на Неслихан, че тя не е нужна дори на собствената си дъщеря.

Тези думи силно ядосват Неслихан, тя се нахвърля върху Мурат и започва да му казва, че той е този, който не им е нужен. Мурат слага дъщеря си в колата и не възнамерява да я върне на Неслихан. След това той пита жена си дали нейната голяма любов е приключила. Неслихан не отговаря, обръща се към Мурат и го удря силно по лицето.

Мурат заедно с Дамла посещават нотариуса, където тя му прехвърля акциите. Дамла смята, че Мурат се е поправил и е помъдрял, затова заслужава шанс за прошка. През нощта Нехир се разболява и е спешно откарана в болница. Неслихан е отчаяна и не знае какво да прави. Пойраз предлага на Неслихан помощта си и прави предложение да стане негова съпруга…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.