Тв новини

Днес в Безмилостен град-Джерен разбира, че Дженк заминава за Америка, Нериман се опитва да защити внучка си

Ето какво ще се случи в понеделник в поредната серия на хитовата поредица „Безмилостен град“, която се излъчва от понеделник до петък по bTV.

Дамла пренебрегва заповедта на баща си и моли Дживан да я придружи, като тя ще шофира, а той ще и бъде навигатор… Дамала го води на тайното си място…

И му споделя, че когато нейното невероятно семейство Карачай започне да я задушва, тя идва да си поеме въздух тук и да забрави… На връщане Дживан и благодари, че му е помогнала да забрави…

Шениз с разрешението на Агях праща хора в заведението, в което си намери работа Джемре.

Агях предупреждава Шениз, той е разрешил да го направи, но всичко трябва да бъде свършено добре, че не трябва да се петни името на фамилията Карачай, Все пак Джемре е сестра на тяхната снаха. Дженк чува разговора им, и ги пита, какво са направили на Джемре… и отново предизвиква баща си.

Агях му отвръща, че за да го предизвиква, не трябва да има само сърце, но е нужна смелост, която той нямал и го гони от стаята.

В същото време Джемре разбира, че е уволнена от работа. Момчето от хотела, което и съобщава, че трябва да освободи и стаята и споделя, че досега никога не са уволнявали, никой толкова бързо тук.

Джерен казва на майка си, че тя се е опитала да помогне на сестра си, но след като тя отново казва такива неща за нея, от днес тя ще забрави, че има сестра…

А Сахер раздвоена между двете си дъщери си спомня колко изплашен е бил Недим, когато при него влязла Джерен…. и заплашва дъщеря си, че само едно от нещата, които е казала Джемре се окаже вярно… , но тя не и дава да се доизкаже…

Шениз лъже Агях, че Джемре е взела парите, които той й е дал да и предадат, след като по-негова вина е лишена от работа.

Джарен чува техния разговор и казва на Шениз, че уговорката им не е била такава, какви пари е дала на сестра си?! Но Шениз и казва да не се бърка, в неща които не я засягат.

Джерен разбира, че Дженк заминава за Америка… и ядосана от новината, а и че Дженк не и вдига телефона, отива при Шениз и казва, че той не може да замине…

Сахер, която си мисли, че е била доста строга с бременната си дъщеря отива да я търси, но намира Недим сам…

Ядосана от новината, че Дженк заминава за Америка, Джерен се нахвърля на Недим, като заплашва да го убие, без да знае, че майка й е в банята…

И така Сахер разбира, че всичко, което Джемре каза за сестра си, за тормоза над Недим… всичко е истина…

Ядосан на баща си Дженк е решен да покаже, че не се страхува… И прави предложение на Джемре, как да спасят Недим…, но Джемре му отказва, че тя и Недим няма да присъства в неговите игри.

А Джерен, отново се оправдава пред майка си, че за всичко е виновна сестра й, която е завъртяла главите и на мъжа й, и на Дженк, Сахер не издържа и я пита, какво общо тя има с Дженк?

Сахер я хваща за косата и я води към тяхната къща, и нито Шениз, нито Агях, които чуват техните крясъци, не могат да я спрат… Нериман също се притичва на помощ на внучка си, но Сахер заключва врата под носа й.

Сахер опитвайки се да накаже дъщеря си Джарен за тормоза над Недим, ще бъде разкрита от Агях.

Сахер взема Корана и пита Джерен дали си спомня, когато тя е накарала да се закълне, че има само една дъщеря, сега тя трябва да се покае за всичко което е сторила на Недим и сестра си, и да се закълне, че никога повече няма да лъже, но Джерен се дърпа… и в този момент Агях разбива врата и вижда Сахер с Корана в ръце пред плачещата Джерен…

Джемре се скита сама в нощта, а Дженк я следва …

Спасена от Агях, Джерен лежи и плаче, баба й Нериман, я успокоява и казва, че ще поиска обяснение от майка й, защо така е постъпила, но в същото време влиза Шениз и казва да я остави с Джерен (в стаята е и Недим). Шениз и казва, че я е страх да я попита какво е разбрала майка й… Джерен и казва, че майка й е видяла, че се отнася грубо с Недим.

Шениз хваща ръката на Недим и смеейки, и казва, че е идиотка, че с един инвалид не може да се справи, а сега дори майка й разбрала… И сега заради нея, Сахер нямала да откъсне очи от Недим. А Джерен я прегръща и казва, че майка й ще и прости, няма да каже, че е родила демон… – Кажи нали и ти си майка? – търси потвърждение на думите си Джарен от Шениз. Но Шениз я блъска и казва, че трябва да се страхува… защото нея са я хванали… и много да внимава да не се окаже отново в боклука, от които тя я е извадила.

Агях пита Сахер, защо е искала от дъщеря си, която носи под сърцето си невинно бебе, да се покае… какво толкова страшно е направила дъщеря й, че е трябвало така да постъпи? Тя му казва, че е нещо, което засяга майка и дъщеря… Агях я предупреждава, че ако причината за тази караница, навреди на племенника му… тогава той няма да пожали, нито нея, нито дъщеря й…

Когато Нериман се опитва да защити внучка си пред Сахер, тя и казва, защо са се скарали… и я пита дали тя знае… Сахер и казва, че ако още един път види, това което се е случило днес и чуе името на Дженк, ще я унищожи….

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.