Тв новини

Днес в „Безмилостен град“-Джерен и Нериман са шокирани от дома, в който са заведени, защото там ги чакат

Ето какво ще се случи в четвъртък в 48-мата серия на хитовата поредица „Безмилостен град“, която се предава от понеделник до петък по bTV.

Връщайки се от болницата Дженк пита Джемере, защо не е казала истината на полицията, а тя му отговоря, че иска да види края на играта, която майка му играе чрез Джерен.

В същото това време зъл и ядосан на Джемре, че се е оженила за Дженк, Недим прави опити да стане от количката, но се ядосва, че краката му не го слушат!

На сутринта Сахер продължа да търси флашката, а в същото това време Шениз открива, че флашката липсва, и отива при Джерен… да я пита тя ли е взела…

Сахер влизайки в къщата вижда Дамла, която говори по телефона, но в ръката си държи флашката и я дава на Сахер, да я предаде на Дживан, който си я е забравил.

Сахер отива и я пуска на компютъра в кабинета на г-н Агях….

И остава без думи от видяното, но в същото време се връща Агях, и виждайки Сахер пред компютъра я пита, какво прави, Сахер съсипана от видяното, забравила ума и дама, не знае как да реагира, и Агях вижда как Джерен се гаври с Недим!

На сутринта Дженк виждайки, хората на баща си пред яхтата, казва на Джемре, че ще им се наложи да я напуснат, но разбира, че те са тук, защото баща му иска да ги види.

Дженк и Джемре се изправя пред г-н Агях, но той мълчи, а Дженк, го пита какво става?

А Агях поглеждайки ту Дженк, ту Джемре – подава да му целунат ръка. И двамата не разбирайки защо са в имението и какво става, отново го питат, но той не им отговаря и излиза, и вижда Сахер, която се е приготвила за тръгване и говори сама на себе си, че път назад няма!

Нериман пита внучка си, къде е отишла г-жа Шениз, и това видео, което се загубило… какво е случило?

Джерен вижда майка си през прозореца и казва на баба си, че тя е говорила нещо с г-н Агях в градината. В това време влиза Нуртен и започва да събира дрехите на Джерен… а двете стоят и не разбират какво става?

Дженк и Джемре са в шок… чудят каква е причината Агях да ги приеме в къщата, Джемре казва, че явно зад него стои Шениз, но тя не си вдига телефона. Дженк казва, че това не е в стила на майка му, ако баща му ги е извикал заради нея, то майка му ще е тук и ще им каже всичко в очите!

Разговорът им е прекъснат от охраната, която носи куфари, а Джемре в тях разпознава, че са на баба й Нериман.

Нериман пита Нуртен, защо събира багажа на внучка й, но не получават отговор.

Джерен, която все още няма представа къде ще отиде, е шокирана когато вижда Дженк и Джемре, и защо нейните куфари се изнасят навън, а техните се внасят?!

Охраната моли Джерен и Нериман да се качват в автомобила, защото ги очакват, а на въпроса – кой, никой не и отговоря.

Останали сами в къщата с Дженк, Джемре се качва в стаята на Недим, но тям няма никой. Дженк и Джемре питат Нуртен да им разкаже, какво става, но тя им казва, че знае, колкото и те!

Джерен и Нериман са шокирани от дома, в който са заведени! А там ги чакат Шениз, Сахер и г-н Агях. Джарен ги пита какво става, а Агях пуска видеото…

Джерен пита майка си… дали тя е предала дъщеря си. А Сахер гледайки я в очите, казва че тя е извадила на показ грешките на дъщеря си. Защото нейната дъщеря не се спира, не слуша нито гласа на майка си, нито на съвестта си…, затова е предала и нея, и поглеждайки Шениз, казва и тази, която си е затворила очите.

Сахер си спомня момента, когато Агях я пита къде е намерила този запис, а тя му отговоря, че в сейфа на жена му….

Агях казва на Джерен, да се благодари на нероденото си дете, че в момента се намира под покрива на този дом, а не където и е мястото, наказана за това, което е правила с Недим. Той и казва, че докато се роди бебето, те ще останат с баба й в този дом без да се нуждая от нищо, а после… Анях оставя думите му да висят във въздуха и излиза, последван от Шениз, която го пита какво ще прави с нея?

Нериман се нахвърля на Сахер, как може да постъпи така с дъщеря си, но тя също без да каже дума напуска апартамента.

Сахер среща Шениз, която беше изоставена от Агях, на който тя искаше да обясни защо си е затворила очите пред видяното!

Сахер се качва в колата, която ще я върне в имението, и се моли, дано Джерен да си вземе поука от грешката.

Шениз остава сама на улицата…

Дамла е с Недим в болницата, където му правят обстоен преглед и звъни на баща си, за да дойде и той, защото лекарят иска да говори с него.

Лекарят му съобщава, че не се открили др. лекарства в кръвта на Недим или пък следи от насилие, за които той се е притеснявал. Но има добри новини за него, за това, че племенникът му не може да говори и ходи се дължи на психологични причини, като страх, шок, мъка… и ако един ден ги превъзмогне, той може да го види на крака пеещ песни.

Агях е щастлив от надеждата, която му даде доктора, че Недим може да проходи и проговори и обещава на племенника си да направи всичко, за да го види как се усмихва.

Дживан чака майка си и казва, че е стискал зъби и нищо не е казал, когато са забирали сестра му и баба му, защото и е обещал, но сега тя трябва да му разкаже защо и къде са отишли, на тя го пита къде е Джемре?

В същото време пристигат Агях, Дамла и Недим, но Агях моли дъщеря си, да не казва на никой, дори и на майка си, че Недим може да се оправи.

В същото време Джемре вижда през прозореца Недим и радостна съобщава на Дженк, и слиза да го посрещне и го пита, дали е добре, защото тя много се е притеснявала за него. А Агях и казва, че сега е добре, защото тези, които вредят на здравето му са далеч. А Дживан пита майка си, дали неговата жена му вреди? Дамала, моли баща си да им обясни, какво става, а Дживан го пита, къде са сестра му и баба му, за да знаят и те.

Агях му обяснява, че докато Джерен роди, ще живее в друга къща, и тъй като там няма други хора, баба й ще бъде с нея и майка му е съгласна с това негово решение.

Джемре го пита защо…, но Агях излиза.

Останал сам Недим си спомня думите на Джемре, която му обеща да бъде винаги с него, но не ги спази! Той е ядосан от това, че е толкова безпомощен.

Шениз се оправдава пред Агях, че си е затворила очите и не му е показала видето, само заради невинното бебе, което чакала Джерен, но контролирала ситуацията и не позволявала на Джерен да направи нищо лошо на Недим.

Джемре иска да види Недим, но Нуртен не я пуска и казва да се държи достойно като подобава на снаха в този дом, а не да се върти около Недим…, но идва Дженк и я забира, а Нуртен влиза при Недим и му казва, че едва е удържала Джемре да не влезе, дори и казала, че Агях е забранил, но добре, че Дженк се появил… Тя отново го пита, дали правилно е разбрала неговата молба – да не пуска в стаята Джемре и той и кима с глава.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.