Тв новини

Днес (31-ви януари) в „Доктор Чудо“ Али се опитва да убеди Сибел, че

Али се опитва да убеди Сибел, че трябва да се храни, за да живее. Той я моли да го направи заради сина си.

Ачелия признава на Танжу, че в болницата е Хикмет Вефа. Докторът иска да знае кой покрива болничните разходи по престоя на бащата на Али.

Танжу е бесен и се скарва с Адил. Заявява му, че или Хикмет ще си плати разходите, или на другия ден го изписват.

Али се оплаква на Назлъ, че заради Хикмет вече не може да разбира с един поглед какво им има на пациентите.

Назлъ предлага на Али да се разходят, но той я отрязва. Тя се вбесява и му казва, че се прибира, а той я хваща за ръка и я моли да остане с него. Назлъ се усмихва и отвръща на жеста му.

Майката на Али го пресреща и желае да говорят, но той я отбягва. Назлъ заговаря Гюлджан и ѝ признава, че е любимата на сина ѝ.

Али нахлува в кабинета на Ферман и му обяснява, че е намерил лечение на анорексия чрез стимулиране на мозъка. Така на Сибел ще ѝ мине страхът от храната и ще яде след операцията.

Ферман отвръща, че процедурата е изпробвана върху 50 субекта и има 50 процента успеваемост, и отрязва асистента си.

Дамла убеждава Танжу да оперира челото на Юнус. Назлъ е щастлива и се заема да им помогне.

Фърат казва на Ферман, че иска първо да извършат мозъчната операция на Сибел. Ферман се досеща, че Али е говорил със съпрузите.

Ферман нахоква Али, че е говорил с пациентите, без позволението му. Заявява му, че го наранява и му припомня, че винаги го е подкрепял и се е борил с всички заради него, а сега Али го разстройва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.