Тв новини

Днес (31-ви август) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Хазар и Зехра водят Гюл при Реян и Миран. Гюл иска да спи една вечер при кака си, а Миран уверява Хазар и Зехра, че малката ще е в безопасност при тях.

Ярен се качва в стаята на Хандан и й заявява, че знае за плана им с Джихан да омъжат Елиф за Азат. Девойката предлага пълното си съдействие да сроди брат си с Асланбей…

Гьонюл умолява майка си да поговорят, но Султан е категорична, че дъщеря й е на страната на баба си, и я отбягва.

Гюл пристига в конака на Асланбей заедно с Миран и Реян. Момиченцето се плаши, щом вижда „жената с черните очи“, и се сгушва в Миран.

Зехра си прави тест за бременност и разбира, че чака бебе. В този момент Хазар влиза в стаята и пита съпругата си какво става. Зехра избира да скрие от любимия си новината, че е бременна.

Гюл сяда на вечеря с цялото семейство Асланбей. Азизе и Султан открито демонстрират пренебрежението си към най-малката Шадоулу.

Гюл пита Азизе защо винаги гледа така злобно… Господарката се оттегля демонстративно от масата.

В чифлика Насух пита Хазар къде е внучка му. Старият се вбесява, когато научава, че Гюл е в сараите на врага…

След вечеря Миран предлага на Гюл и Реян да се разходят из Мидят… Не след дълго Реян се появява в най-хубавия си тоалет и тримата излизат от конака.

Гьонюл ги наблюдава безутешно от стаята си, а Султан й натяква, че ако не се беше предала, е можело да бъде на мястото на Реян.

Джихан успява да убеди Насух да омъжат Елиф за Азат. Старият обаче предупреждава сина си, че Азизе не трябва да разбира нищо. В същото време и Азизе планира да заложи капан на Азат.

Миран и Реян пристигат на сватба на приятел на Миран в центъра на Мидят. Гюл е щастлива да види деца на нейната възраст и хуква да си играе…

Приятелят на Миран го предизвиква да покани Реян на танц… Девойката се съгласява. Реян и Миран стават център на внимание на цял Мидят…

Хазар отново пита Зехра на какво се дължи неразположението й. Майката на Реян е принудена да признае на съпруга си, че е бременна.

Хазар е на седмото небе от щастие и уверява Зехра, че ще се справят.

Реян и Миран се връщат в конака и слагат Гюл да спи. Малката обаче държи кака й и батко й да си легнат заедно с нея на спалнята… Миран разказва приказка на Гюл.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали