Тв новини

Днес (30-ти ноември) в „Откраднати мечти“ Айше вижда, че

Айше вижда, че Джемил идва в кафенето, и му заявява, че само си губи времето. Категорична е, че двамата нямат какво повече да си кажат. Той обаче я моли да го изслуша.

Джемил се настанява на една от масите и разкрива на Айше, че Оя нарочно е направила снимките, когато той е бил в нетрезво състояние.

Доган дочува разговора между Айше и Джемил…

Мелис продължава да се изкарва жертва пред Улвие, за да я привлече на своя страна.

Айше започва да се кара с Джемил и двамата си повишават тон. Сафие излиза и казва на Джемил, че не иска да доближава дъщеря ѝ.

Джемил си тръгва съкрушен от кафенето. Сърцето на Айше вътрешно се къса…

Улвие разговаря с Ленинт и му казва, че Мелис е в деликатно състояние след последните събития. Младежът е откровен пред майка си, че обича единствено Мерием.

Мерием се обвинява, че заради нея светът на Мелис е рухнал в един миг…

Мерием настоява Левент да спази обещанието си и да се омъжи за Мелис. Той обаче ѝ отвръща, че не може да бъде с жена, която не обича.

Мелис дочува разговора им и безсилна се свлича на земята от гняв. Злодейката избухва в силен плач и получава нервна криза.

Мелис отива в стаята на Хюлия и я обвинява, че заради нея е загубила Левент завинаги. Предупреждава я, че ако не измисли начин как да си го върне, ще разкрие всичките ѝ тайни.

Малко по-късно Хюлия отива при Мерием и ѝ казва, че Мелис е изпаднала в депресия. Моли я да ѝ направи чай и да ѝ го занесе в стаята.

Мерием се измъчва от угризения, че Мелис е в това състояние заради нея.

Хюлия дава на Мелис шишенце с таблетки, с които тя да симулира опит за самоубийство пред Мерием.

Мелис успява да влезе в роля и убеждава Мерием, че наистина иска да се самоубие, ако Левент не спази обещанието си и не се омъжи за нея.

Мерием веднага отива при Левент и му съобщава, че Мелис е била напът да посегне на живота си. Умолява го да изпълни обещанието си към нея…

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975