Тв новини

Днес (30-ти март) в „Доктор Чудо“ Белиз води Али и му

Белиз води Али и му показва, че е променила решението на съда, взимайки бебето на Къвълджъм и възнамерявайки да го осинови. Нарича я своя сестра. Али подскача от радост и казва на Белиз, че тя е добър човек.

Белиз къса молбата за напускане на Али, а той е щастлив да остане в болницата. Съобщава му за намеренията на Танжу.

Танжу и Ферман разбират, че Али е отвел Адил с линейка, за да не му бъде направена електрошокова терапия.

Али води Адил под звездите и двамата си спомнят моменти от детството на Али.

Ферда се сбогува с Белиз и тръгва към летището. По пътя Али и Адил я спират с линейката.

Адил признава на дъщеря си, че е опитвал много пъти да я види, но майка ѝ му е препоръчала да не го прави, за да не ѝ разрушава психиката.

Ферда се разплаква, узнавайки истината и че всъщност Адил я обича, но не се е доближавал до нея заради молбата на майка ѝ.

Назлъ и Дорук помагат на Тууче да танцува от инвалидния стол.

Белиз казва на бебето, че то ще бъде най-важното нещо в живота ѝ. Ферман се присъединява и се радва, че ще отгледат малката на Къвълджъм.

Али отива с балони под балкона на Назлъ. Води я на пикник късно вечерта в близост до кооперацията. Споделя ѝ, че остава в болницата. Назлъ се радва като малко дете и прегръща любимия си.

Али дава обещание на Назлъ двамата да изживеят всички неща, които тя не е успяла. Нарича я своя любима и признава, че я обича. Назлъ е умилена и иска да го целуне, но той ѝ препоръчва да карат стъпка по стъпка.

На другия ден Танжу обявява, че правилата в болницата се променят и той ще ги наложи като главен лекар.

Танжу нарежда на лекарите да посрещнат ранените при злополука. Разделя Ферман и Ферда, които трябва да сформират екипи.

Ферда избира Назлъ и Демир, а Ферман – Дорук и Али. Танжу заявява, че ще ги наблюдава цял ден и който екип се справи по-добре, ще спечели. Загубилият екип ще бъде наказан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.