Тв новини

Днес (30-ти декември) в „Не ме оставяй“ В затвора Хандан, която се оказва, че


Йешим заявява на болната майка на Елиф, че е дошло време да я събере с дъщеря ѝ.

В затвора Хандан, която се оказва, че е майката на Керем, се заклева да вгорчи живота на Съла.

Йозге поръчва на Илкнур убийството на Съла. Затворничката обещава да я очисти още тази нощ.

Дефне отива при Дженгиз и го упреква, че е накарал Бора да намушка родния си баща. В този момент Бори и Зехра се запътват към кабинета на Дженгиз.

Тарък остава цяла вечер пред полицейското управление в очакване да го допуснат до свиждане със Съла. Младежът научава, че на следващия ден ще му бъде уредено свиждане.

Късно през нощта Илкнур взима ножа си и се насочва към Съла, решена да я намушка.

Емре се връща в имението заедно с Емре и съобщава на Арзу, че двамата планират да се венчаят. В това време Арзу изважда фотографиите, на които Елиф уж е заедно с Ердем, и обвинява бъдещата си снаха, че е заблудила цялото семейство.

В това време Бану също тайно се промъква в имението на Саяр и с ехидна усмивка наблюдава разиграващата се сцена.

Елиф отрича да е тя на снимките с Ердем. Емре допуска, че фотосите са фалшификати. Младежът хваща Елиф и двамата се насочват към дома на Ердем за обяснение.

Илкнур се готви да забие ножа в Съла, но в този момент тя се събужда и извиква. Тарък усеща, че нещо лошо се случва с любимата му.

Оказва се, че опитът за убийство над Съла е осуетен от Хандан (майката на Керем) в последния момент.

Дженгиз къса снимките на Бора и предлага на Дефне голяма сума пари, за да запази мълчание. Девойката обаче отхвърля офертата му. В този момент в кабинета влиза Бора.

Емре и Елиф пристигат пред дома на Ердем, а Емре започва да блъска по вратата. В този момент Ердем „вечеря“ с портрета на покойната си съпруга.

Бора недоумява какво търси Дефне в кабинета на чичо му. Тя си тръгва.

Хандан взима Съла под крилото си и предупреждава останалите съкилийнички да не я доближават.

Една от съкилийничките на Съла ѝ дава бръснарско ножче, с което да се защити при бъдещи нападения.

Илкнур споделя с Хандан, че една млада жена ѝ е предложила солидна сума, ако убие Съла. След като чува описанието ѝ, Хандан се досеща, че това е Йозге.

Тарък е допуснат до свиждане със Съла. Уверява я, че скоро ще издейства освобождаването ѝ. В същото време Йозге отива да се срещне с Илкнур, но се появява Хандан, която я уверява, че лично ще отмъсти на Съла, щом бебето ѝ се роди.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.