Тв новини

Днес (29-ти октомври) във „Вятърничав“ Ярен изпада в нервна криза


Ярен изпада в нервна криза, убедена, че ще е следващата жертва на Фюсюн. Звъни на майка си и през сълзи моли да я спаси. Казва й, че Фюсюн е отговорна за аборта на Реян и катастрофата на Миран.

Хандан веднага тръгва към конака на Асланбей, за да прибере дъщеря си. Поверява грижите за Хюма на Мелике.

Насух упреква Азизе, че е разделила Фюсюн от дъщеря й. Заявява й, че вече няма сили да оправдава греховете й.

През сълзи Азизе пита Насух дали и той се отрича от нея. Старецът настоява любимата му да върне дъщерята на Фюсюн.

Азизе звъни на Фюсюн и й посочва адрес, на който ще й върне Азра.

Миран вижда Реян унила и я пита какво се е случило. Тя му признава, че знае, че е тръгнал след шофьора, укорявайки го, че за пореден път е рискувал живота си.

Ярен не издържа и застава пред Фюсюн. Признава й, че тя е убила сина й. Фюсюн обаче не приема думите й за истина и я съветва да дойде на себе си.

Ярен продължава да твърди, че именно тя е отнела живота на Харун. В този момент в конака идват Хандан и Джихан, които се опитват да усмирят дъщеря си и да затворят устата й.

Махфуз води Асие в конака на Реян и я моли да я вземе на работа. Мъжът предупреждава дъщеря си да внимава с Фюсюн.

Азизе звъни на Азра, докато тя е заедно с Дилшах, и й казва, че ще дойде да я забере след час. Дилшах е убедена, че Азизе иска да отнеме дъщеря й, и се заклева да не го позволи отново.

Хората на Миран залавят Джихан. Миран насочва пистолет към чичо си и го обвинява, че се е опитал да го убие. Джихан съветва племенника си първо да разбере какво крие Реян от него.

Азизе отива да забере Азра, но е посрещната от Дилшах с нож в ръка. Азизе казва на Дилшах, че е принудена да заведе Азра при Фюсюн, тъй като тя е нейна родна дъщеря.

Междувременно Фюсюн пристига на уговореното място в очакване на дъщеря си. Там обаче няма никого…

Дилшах заявява на Азизе, че няма да й позволи да отнеме дъщеря й, и я намушква с ножа.

Старицата пада на земята в безпомощно състояние. Реян става свидетел на случката и остава шокирана.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.