Тв новини

Днес (29-ти ноември) в „Намери ме“ Къймет хваща Елиф и я


Епизод: 960

Мелек прави последен опит да се защити пред Керем. Предупреждава него и Хюмейра, че Маджиде е в опасност. Керем я пита дали е приключила и настоява на минутата да напусне дома им.

Мелек хваща Елиф за ръка и й казва, че е време да тръгват от имението. Керем ги спира и заявява на Мелек, че Елиф няма да ходи никъде.

Елиф хваща силно Мелек и отвръща на Керем, че няма да тръгне никъде без Серче, тъй като тя е нейна майка.

Мелек потвърждава пред Керем, че е майка на Елиф. Младежът обвинява прислужницата, че лъже, за да вземе малкото момиченце. Предупреждава я, че ще извика полиция.

Когато чува заплахата на Керем, Мелек се принуждава да се раздели с дъщеря си. Обещава й, че всичко ще бъде наред и скоро ще се върне, за да я вземе.

Мелек напуска съкрушена от имението. Махир я наблюдава от автомобила си.

По улицата Мелек не издържа и губи самообладание. Махир я хваща в последния момент преди да се свлече безпомощна на земята и я качва в колата.

В имението Елиф е безутешна след принудителната раздяла с майка си. Керем и Хюмейра се опитват да я успокоят, но безуспешно. Къймет гледа със задоволство как малкото момиченце рони сълзи.

Маджиде излиза от стаята си и идва в трапезарията. Вижда, че Елиф плаче, и пита Керем и Хюмейра какво се е случило. Къймет продължава да налива масло в огъня.

Мелек идва в съзнание в колата на Махир. Разказва му какво се е случило и го моли за помощ.

Къймет се възползва от отсъствието на Мелек и започва да същинския си терор срещу Елиф. Заплашва я, че ако не й се подчинява, никога повече няма да види майка си.

Мелек не може да се примири, че е оставила дъщеря си сама близо до Къймет.

Махир откарва Мелек при Аслъ. Майката на Елиф не се сдържа и прегръща приятелката си през сълзи.

Махир иска да помогне на Мелек, но осъзнава, че по този начин рискува да се изправи срещу майка си и да провали това, за което са се борили цял живот.

Състоянието на Маджиде се влошава с всеки изминал ден. Господарката вече все по-трудно става от леглото си.

Маджиде е категорична пред Хюмейра и Къймет, че Серче е невинна. Държи да се срещне и да поговори с нея.

Керем посещава Елиф в стаята й и се опитва да я разведри. Малката обаче отказва да разговаря с батко си, обвинявайки го, че я е разделил с майка й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.