Тв новини

Днес (28-ми септември) във „Вятърничав“ Арест


Насух пристига на хижата и вижда Миран и Хазар да работят рамо до рамо като баща и син. Старецът заявява, че е дошъл да говори с Миран.

Зейнеп укорява Фърат за отношението му към Есма и го обвинява, че е безчувствен. Той, от своя страна, реагира бурно и я заставя да не се меси.

Насух нарича Миран свой внук и го кани на вечеря в конака. Обещава му, че ще се направи всичко възможно, за да изградят връзка помежду си.

Реян и Миран пристигат на вечерята в конака. Насух настанява внуците си Миран и Азат от двете си страни.

Насух кани Реян и Миран да се преместят в сараите на Шадоулу.

Джихан обаче твърдо се възпротивява и заявява на баща си, че няма да живее под един покрив с мъжа, който за малко не е убил сина му.

Хазар припомня на Джихан, че Миран е негов син и е Шадоулу. Миран се намесва и заявява, че с Реян нямат намерение да се местят от хижата.

Джихан става и се оттегля от масата, а Хандан го последва. Азат се опитва да ги спре, но безуспешно.

Азизе наблюдава вечерята скрита зад портата… Старицата едва сдържа сълзите си, когато вижда любимия, сина и внука си седнали един до друг.

Реян изпитва неразположение, а Миран държи да я закара на лекар. Тя обаче го успокоява, че всичко е наред.

Насух забелязва Азизе и излиза навън. Пита я дали Дилшах наистина е жива…

Азизе отвръща на Насух, че Дилшах е жива, но не се намира там, където я е държала през всичките тези години.

Азизе се принуждава да признае на Насух за намеренията на Фюсюн и го предупреждава да внимава с нея.

Хазар също излиза отвън и вижда Азизе и Насух заедно. Бащата на Реян се нахвърля с обиди към Азизе и я гони, а тя не сдържа сълзите си от отношението на сина си.

Насух съобщава на сина си, че Азизе е дошла, за да търси мир. Хазар обаче му припомня, че заради нея синът му го е мислил за враг близо 30 години.

Азизе пристига в конака в конака на Асланбей, където са и Джихан и Хандан. Казва на Фюсюн, че е дошла да види снаха си и внучка си.

В този момент в конака нахлува полиция, която арестува Харун. Азизе гледа със задоволство задържането му.

Миран споделя с Реян, че Хазар е подготвил документи за промяна на фамилията му на Шадоулу. Девойката подкрепя любимия си да ги подпише.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.